Cu ce servicii iti poate veni in ajutor un avocat roman in Israel?

Cu ce servicii iti poate veni in ajutor un avocat roman in Israel?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta exista o multime de cetateni romani care pleaca in Israel in fiecare zi, din diferite motive. Unii aleg sa plece in aceasta tara datorita faptului ca isi doresc o vacanta de neuitat la Locurile Sfinte, in timp ce altii pleaca la munca in Israel. Exista si oameni de afaceri care viziteaza foarte des aceasta tara, avand parteneri de afaceri israelieni sau avand afaceri in Tara Sfanta.

Ei bine, dintre cei care aleg sa plece in Israel, din pacate exista si multi cetateni care fac ce fac, si incalca legea din tara respectiva, apoi pentru a scapa de probleme apeleaza la serviciile unui avocat Israel.

Exista avocati romani care lucreaza in Israel pentru a ajuta cetatenii romani care au probleme cu politia sau care au incalcat legea in tara respectiva.

De exemplu, cetatenii care au avut probleme cu politia israeliana sau cei care au fost trimisi in judecata la un Tribunal Penal din Israel, cu siguranta ar trebui sa contacteze un avocat roman care lucreaza in Tara Sfanta pentru a beneficia de servicii de consultanta, si chiar pentru a fi reprezentati in fata legii din tara respectiva.

Au existat si exista mereu situatii in care cetatenii romani au fost anchetati de catre Politia Israelului sau de catre alte autoritati ale statului, fiind suspecti de fel si fel de infractiuni penale sau de imigrare ilegala. Ei bine, si in aceste situatii, cetatenii romani ar trebui sa contacteze de urgenta avocatii romani care isi desfasoara activitatea in tara respectiva.

Exista deasemenea cetateni romani care pleaca din diferite motive in Israel si sunt prinsi de catre politia din tara respectiva pentru ca au comis infractiuni in trafic.

Unii au condus sub influenta bauturilor alcoolice ori sub influenta substantelor interzise, altii au condus fara a detine un permis de conducere sau au fost prinsi avand un permis de conducere fals. Ei bine, si intr-o astfel de situatie, fara doar si poate cetatenii romani ar trebui sa caute un avocat Israel pentru a le veni in ajutor.

Exista situatii in care cetatenii romani incalca atat de grav legea in Tara Sfanta, astfel incat sunt arestati in secunda doi. Cu siguranta si intr-o astfel de situatie, cetatenii romani pot apela cu incredere un birou de avocatura al avocatilor romani din Israel, pentru ca acestia au experienta in diferitele proceduri de arest, precum arestul pe o zi, arestul la dimiciliu, sau retinere pentru investigatii. Intr-o astfel de situatie, un avocat roman va fi de mare ajutor.

Deasemenea, avocatii romani care isi desfasoara activitatea in Israel pot ii ajute pe cetatenii romani care au probleme cu legea in aceasta tara si in ceea ce priveste completarea cererii de gratiere.

Nu in ultimul rand, avocatii romani din Israel se pot ocupa chiar si de exonerarea cazierului penal, astfel incat cetatenii romani care au comis infractiuni in tara respectiva sa aiba un cazier curat 100%.

Asadar, exista diferite situatii in care cetatenii romani pot incalca legea in Israel, insa din fericire acum, ei pot beneficia de serviciile avocatilor romani din Israel.

 

0 Shares
You May Also Like