Conceptii gresite in optimizarea website-urilor

Conceptii gresite in optimizarea website-urilor

0 Shares
0
0
0

Optimizarea unui site pentru motoarele de cautare poate sa reprezinte o problema destul de complicata pentru detinatorii de site-uri web care nu au cunostinte in domeniu, insa accesand http://danbradu.com/optimizare-seo/, vor putea lua legatura cu specialistii in acest domeniu, care se vor putea ocupa de optimizarea site-urilor.

In cazul celor care au neclaritati privind optimizarea site-urilor, vom discuta in cele ce urmeaza in acest articol despre cateva conceptii gresite din acest domeiniu.

O prima conceptie gresita a celor care isi doresc sa faca optimizare seo, este aceea ca scorul performantei conteaza. Se pot folosi diferite instrumente pentru verificarea scorului de performanta al site-ului, iar acestea vin cu tot felul de recomandari. Ei bine, scorul de performanta nu este relevant, pentru ca doar timpul de incarcare al paginilor site-ului are importanta.

Daca te intrebi la ce este util scorul in aceste conditii, ei bine acesta este bun pentru ca poate detecta anumite blocaje ale site-ului, insa cu siguranta nu scorul este echivalent cu o incarcare mai rapida a paginilor.

O alta conceptie gresita este aceea ca ai nevoie de toate tipurile de cache. Da, este adevarat faptul ca exista mai multe tipuri de cache, iar anumite articole iti vor sugera faptul ca ar trebui sa le implementezi pe toate, insa acest lucru nu este obligatoriu.

Se spune deasemenea ca ai nevoie doar de un plugin pentru cache, insa cu siguranta si aceasta este o conceptie total gresita. Un astfel de plugin, atunci cand este bine si corect configurat, ajuta mereu, insa acesta este ultima treapta care conteaza in realizarea unui website rapid. De fapt, un astfel de cache poate sa fie doar un plasture, in cazul in care site-ul din toate celelalte puncte de vedere este ineficient.

Aici este important de mentionat faptul ca trebuiesc luate in considerare alte nivele foarte importante, cum ar fi web hostingul de exemplu, care este unul dintre cei mai importanti factori de care depinde viteza unui website. Stocarea SSD ar fi unul dintre cele mai bune criterii de selectie, dupa care urmeaza puterea RAM si puterea de procesare alocata conform complexitatii site-ului.

O gazduire web buna nu trebuie sa coste neaparat mult, ci trebuie sa aiba acele caracteristici necesare site-ului tau, pe langa un suport tehnic 24 de ore din 24.

Tema utilizata este iarasi un nivel care trebuie luat in considerare, pentru ca o tema care nu este codata eficient, va ingreuna viteza de incarcare a site-ului. Pentru a remedia o astfel de problema, cu siguranta doar ajutorul unui programator iti va fi de folos.

Ei bine, inca o conceptue care este total gresita privind optimizarea seo ar fi aceea ca un CDN este obligatoriu, iar acesta este un sfat care nu trebuie pus neaparat in practica. Cu siguranta un CDN este important dar nu obligatoriu.

Asadar, dupa cum se poate observa, in ceea ce priveste optimizarea seo, sunt o multime de teorii si de conceptii total gresite, asa ca pentru a ca site-ul tau sa fie cat mai bine optimizat, ar trebui sa ii lasi pe specialisti sa isi faca treaba.

0 Shares
You May Also Like