Cine mananca pizza cel mai des in Bucuresti?

Cine mananca pizza cel mai des in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Pizza este si in Romania, la fel ca in multe alte tari din Europa si nu numai, un fel de mancare foarte apreciat, datorita gustului sau foarte bun.

Cu totii stim ca exista diferite retete de pizza, unele avand mai multe preparate din carne (salam, sunca, cabanos), in timp ce alte retete de pizza se bazeaza pe diferite alte preparate (ciuperci, masline, ardei), etc.

In functie de preferinte, fiecare isi poate comanda de la restaurant, sau isi poate chiar prepara acasa o pizza, iar pentru asta nu sunt necesare foarte multe ingrediente.

Ei bine, in Romania, cu siguranta cea mai multa pizza se mananca in Bucuresti, capitala tarii fiind mult mai mare decat celelalte orase mari si importante ale tarii, iar cei care isi doresc sa manance o pizza buna intr-un restaurant bun din capitala, cu siguranta cauta pizza sector 3.

De ce pizza sector 3? Pentru ca dupa cum toata lumea stie, in sectorul 3 al capitalei sunt mai multe restaurante unde pizza este pur si simplu foarte gustoasa.

Ei bine, pizza este mancarea pe care multi bucuresteni o mananca la sfarsit de saptamana, atunci cand ies la restaurant impreuna cu prietenii ori cu familia. Pizza este o mancare gustoasa si accesibila la pret, asa ca este firesc ca bucurestenii sa isi indrepte atentia spre acest tip de mancare atunci cand iau masa la restaurant.

Pizza este o mancare care se pregateste rapid, asa ca studentii de exemplu aleg sa manance seara cate o pizza inainte de a se pune la somn, dupa o zi grea si obositoare cu multe cursuri la facultate.

Unii dintre acestia mai au inca energia de a merge la restaurant pentru a manca pizza, in timp ce alti studenti aleg sa sune la o pizzerie oarecare, sa faca comanda la pizza, iar apoi sa primeasca pizza in camin sau la locuinta lor, prin serviciul pizza delivery, pus la dispozitie de catre restaurant.

Pizza delivery reprezinta fara doar si poate cea mai inteleapta idee si pentru cei care lucreaza la birou, si care isi doresc sa serveasca o masa calda la pauza de masa.

Chiar si pentru cei carora le este foarte foame, pizza reprezinta o solutie foarte buna, pentru ca acest fel de mancare se prepara foarte repede, iar cei care aleg sa mearga la restaurant pentru a manca, nu au de asteptat mai mult de 15 – 20 de minute pana li se serveste pizza, in conditiile in care nu sunt alte comenzi inainte.

Asadar, dupa cum se poate observa, pizza este un fel de mancare care se prepara foarte rapid, si este si preferata romanilor.

De la cei care aleg sa ia masa la restaurant cu familia, si pana la studentii care sunt mai tot timpul ocupati, sau pana la cei care lucreaza la birou si isi doresc o masa calda si gustoasa la pauza de masa, pizza poate sa reprezinte pentru toata lumea cea mai buna solutie atunci cand vine vorba de o masa calda si gustoasa.

0 Shares
You May Also Like