Cine cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca?

Cine cauta masini de inchiriat in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Orasul Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari si cele mai importante orase ale Romaniei, un oras care in ultimul deceniu a avut o dezvoltare fabuloasa.

Este orasul in care s-au stabilit romani din toata tara, si unde s-au stabilit chiar si cetateni straini, atat pentru a studia, cat si pentru a munci. Despre universitatile din Cluj Napoca se stie ca sunt printre cele mai renumite din tara, iar tinerii din Romania si din alte tari europene si nu numai, vin aici sa studieze.

Piata locurilor de munca din oras este de-asemenea in plina dezvoltare, iar locurile de munca din Cluj Napoca sunt mult mai bine platite decat in alte orase din tara. In plus, se gasesc si joburi mult mai usor decat in alte orase ale tarii.

In aceste conditii firmele de inchirieri auto au devenit o necesitate in oras, iar acest lucru este cat se poate de firesc. Exista studenti de exemplu, care aleg sa isi inchirieze masini pe termen lung in Cluj Napoca, pentru a se plimba prin oras, si pentru a merge la facultate.

Exista de-asemenea persoane care vin la munca in oras, si care pentru ca inca nu isi permit sa isi cumpere propria masina, aleg sa inchirieze o masina.

Oamenii de afaceri de-asemenea care sosesc in oras, atat din alte colturi ale tarii, cat si din strainatate, opteaza pentru rent a car Cluj Napoca, astfel incat sa aiba tot timpul la dispozitie o masina, pe toata durata sederii in orasul din inima Ardealului.

V-ati intrebat insa oare ce categorii de masini prefera cei care opteaza pentru rent a car in Cluj Napoca?

Masini economice

Foarte multi dintre studentii care invata la facultatile din Cluj Napoca, si care isi doresc sa inchirieze o masina pe termen lung, pe care sa o foloseasca pentru a se deplasa prin oras, isi indreapta atentia spre masinile economice.

Chiar si aceste masini economice spre care isi indreapta atentia studentii din Cluj Napoca si toti cei care au nevoie sa inchirieze o masina economica pentru a se deplasa prin oras, dispun de unele dotari, astfel incat sa aiba parte de confort.

Masini de familie

Exista situatii in care firmele de inchirieri auto din oras sunt contactate de catre familii care sosesc in vizita in oras. Cei care cauta o asemenea masina, in mod evident isi doresc un autoturism de inchiriat cat mai spatios, pentru ca intreaga familie sa se simta cat mai confortabil in masina.

De-asemenea, in cazul in care discutam despre masini de inchiriat spatioase, pentru familie, conteaza foarte mult si ca portbagajul masinii sa fie unul cat mai spatios, pentru ca bagajele, dar si alte lucruri ale familiei sa incapa.

Pentru cei care isi doresc o masina de familie, pe care sa o conduca prin oras, un model Volkswagen Passat diesel, combi, reprezinta o alegere ideala. Este o masina confortabila, o masina care dispune de dotari care asigura confortul familiei in trafic, consuma putina motorina esti este spatioasa.

Masini de lux

Spre firmele de inchirieri auto din Cluj Napoca, dupa cum spuneam, isi indreapta atentia si oamenii de afaceri care sosesc in oras pentru doar cateva zile.

Cu siguranta oamenii de afaceri care urmeaza sa participe la intalniri importante de afaceri, si care isi doresc sa creeze o impresie placuta, isi indreapta atentia spre cele mai luxoase masini de inchiriat.

Un om de afaceri important, nu va merge la o sedinta conducand un Seat Toledo de exemplu, insa aveti toate sansele sa vedeti un asemenea domn, coborand dintr-un BMW 520 X DRIVE 2015.

SUV

Exista si persoane care au nevoie sa inchirieze o masina din calasa SUV, atunci cand sosesc in Cluj Napoca. De regula, spre aceste masini isi indreapta atentia cei care urmeaza sa calatoreasca in zonele rurale din apropierea orasului.

Un model Dacia Duster de exemplu, reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care isi doresc o masina din aceasta gama, de inchiriat. Duster este o masina care nu este foarte costisitor de inchiriat, care consuma totusi putin in comparatie cu alte masini din aceiasi gama, si care ofera un confort sporit.

Acestea sunt asadar categoriile de masini spre care isi indreapta atentia toti cei care intentioneaza sa inchirieze o masina in Cluj Napoca. Din fericire, firmele care se ocupa cu inchirierea masinilor, dispun de toate tipurile de masini, iar fiecare isi poate alege o masina in functie de nevoi.

Firmele de inchirieri auto, le ofera clientilor posibilitatea de a-si rezerva masina online, astfel ca in momentul in care sosesc deja in oras, trebuie doar sa preia masina de la locatia stabilita. In acest fel, economisesc timp, pentru ca nu mai trebuie sa se plimbe prin oras, in cautarea unei firme serioase de inchirieri auto.

De precizat este faptul ca, toti cei care cauta masini de inchiriat, atunci cand intra in posesia masinii, trebuie sa plateasca o anumita garantie, care difera in functie de marca si modelul masinii, si anul de fabricatie al acesteia.

0 Shares
You May Also Like