Cele mai intalnite 4 tipuri de biciclete

Cele mai intalnite 4 tipuri de biciclete

0 Shares
0
0
0

Mulți își doresc o bicicletă multifuncțională, care să fie eficientă atât în oraș cât și la munte. Din păcate, ca în orice alt domeniu, bun la toate este un termen ipotetic, căci în viața reala balanța avantajelor va fi întotdeauna trasă în jos de cea a dezavantajelor atunci când vine vorba despre un anume tip de activitate.

Așadar, trebuie să-ți pui întrebarea în felul următor: unde voi pedala mai des, la munte, prin păduri sau în oraș?

In ajutorul vostru sare magazinul Ski&Bike Centre care va pune la dispozitie 4 categorii mari de biciclete care, nu o sa va vina sa credeti sunt la REDUCERE!

Asa cum va spuneam au 4 categorii de biciclete, adica:

  1. Biciclete Mountain Bike

Bicicletele MTB Rambler au fost create pentru cei care sunt in cautarea traseelor off-road, dar isi doresc un grad mai ridicat de confort decat cel al bicicletelor XC. Gama larga de biciclete MTB de agrement, cu numeroase variante de cadru, accesorii si dimensiunil ale rotii, ofera cea mai buna potrivire, pentru a fi pe placul celor mai exigenti rideri.

2.Biciclete de Oras

biciclete-ORASBicicleta de oras a incetat sa mai fie doar un mijloc de transport convenabil, aceasta incepand sa complementeze perfect stilul de viata al utilizatorului permitandu-i acestuia sa se exprime intr-un mod unic.

3.Biciclete Electrice

biciclete-electriceAdevărata libertate poate fi experimentată când ești dispus să încerci ceva cu totul nou – Nutrail Hybrid este exact ce ai nevoie pentru asta.

4.Bicicleta pentru Copii

biciclete-copiiGama Romet Junior/Kids a fost creata pentru a satisface nevoia de distractie si aventura a biciclistilor mici. Designul acestor biciclete se bazeaza pe cel al bicicletelor de adulti. Dimensiunile alese cu grija sunt potrivite pentru varsta si inaltimea celor mici, iar schimbarea catre un model cu o dimensiune mai mare se face lin si fara efort.

Gama cuprinde variante pentru toate varstele, cu roti de la 12 inch (si cadre de 9 inch) pana la 24 inch (de exemplu Rambler Dirt sau Panda) si culori diferentiate pentru fete si baieti. Exista atat modele sportive, cu design aventuros (cum ar fi Rambler Dirt), cat si modele clasice, de oras (cum ar fi Diana sau Panda). Numeroasele optiuni ii poate complesi initial atat pe parinti cat si pe copii, dar fii sigur – odata ce si-au ales bicicleta, copiii nu vor dori sa o mai lase!

Acum ca ti-am prezentat cele 4 categorii tu pe care o alegi? Te asteptam in magazinul nostru Ski&Bike Centre pentru a alege modelul dorit de tine si familia ta!

0 Shares
You May Also Like