Cele mai importante avantaje ale unui termostat inteligent

Cele mai importante avantaje ale unui termostat inteligent

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, tehnologia a ajuns la un nivel la care nici nu ne permiteam sa visam acum mai multi ani de zile. Au aparut pe piata o multime de dispozitive foarte performante, gadgeturi de care avem nevoie in viata noastra din diferite motive, etc.

Nu trebuie sa uitam faptul ca tot datorita evolutiei tehnologiei avem in pezent posibilitatea de a ne alege un termostat inteligent pentru acasa. Cei care au de gand sa caute termostate 2021, in mod evident trebuie sa isi indrepte atentia spre cele mai noi termostate de la Salus, pentru a se bucura de o multime de avantaje.

Cateva dintre cele mai importante avantaje cu care vine la pachet un termostat inteligent, se vor regasi si in randurile urmatoare ale acestui articol. De aceea, fiecare persoana care are in vedere cautarea celor mai performante termostate 2021, trebuie sa citeasca acest articol.

Termostatele va pot invata programul pe termen lung

Termostatele de ultima generatie, precum cele mai noi termostate Salus 2021 au functii de invatare incorporate. In combinatie cu senzorii lor, aceste dispozitive deosebit de destepte va pot „invata” programul.

Aceste termostate pot invata cand oamenii sunt activi si cand incalzirea / racirea trebuie sa fie pornita, iar ulterior isi pot schimba propriile programe in consecinta. Acest lucru este deosebit de important in ceea ce priveste de exemplu economisirea timpului la prima programare si la schimbarea programelor pe masura ce anotimpurile se schimba.

Acesta este doar unul dintre beneficiile termostatelor inteligente, insa mai multe puteti sa descoperiti in continuare.

Termostatele smart au senzori de miscare

Cel mai probabil nu aveati idee despre acest lucru dar, termostatele inteligente sunt dotate cu senzori care detecteaza oamenii care sunt activi si care se misca prin locuinta.

Acesta este un avantaj semnificativ dat fiind faptul ca le permite acestora sa noteze acele momente in care proprietarii sunt acasa sau cand pleaca de acasa. Acest  lucru are un rol important in programarea caldurii sau a racirii locuintei.

Economii privind pretul facturilor

Fara doar si poate insa, cel mai important avantaj care merita mentionat in momentul in care vine vorba despre alegerea unui termostat smart (termostatul smart este termostatul inteligent), este reprezentat de economiile pentru consum.

Facturile vor putea fi cu 10-12% mai ieftine in ceea ce priveste incalzirea locuintei in timpul sezonului rece daca in casa exista un astfel de termostat inteligent.

Pe timpul sezonului cald, datorita utilizarii unui asemenea termostat, costul facturii va fi mai mic cu 15%.

Exista insa si diferiti alti producatori care sustin ca au termostate foarte eficiente, care consuma cu pana la 23% mai putina energie in comparaie cu alte termostate, atat la incalzirea locuintei cat si la racirea acesteia.

Actionare de pe telefon

Daca in trecut parea un lucru de domeniul SF acela de a va uita pe telefon si de a va incalzi sau de a va racori locuintele, ei bine, iata ca tehnologia permite ca si acest lucru sa fie posibil acum in finalul anului 2020 si in apropierea anului 2021.

Exista termostate inteligente care pot fi controlate datorita unor aplicatii care se pot descarca si instala pe telefon. Practic, prin intermediul aplicatiei va puteti raci sau incalzi casa sau apartamentul chiar si cand va aflati la multi kilometri distanta de casa.

In acest fel, veti avea mereu o casa confortabila pentru ca iarna va puteti porni caldura inainte de a ajunge de la servici, in timp ce vara pe cand ajungeti acasa, va puteti racori locuinta.

Trebuie doar sa porniti termostatul, iar o aplicatie de pe telefon va poate ajuta sa faceti acest lucru simplu si rapid.

0 Shares
You May Also Like