Cele mai des utilizate materiale de constructii

0 Shares
0
0
0

Constructia casei perfecte este foarte importanta si in urma acestui proces vei face totul pentru ca locuinta ta sa raspunda solicitarilor pe care le ai. Este recomandat sa alegi cele mai bune materiale de constructii in sensul acesta astfel incat sa obtii solutii durabile. Tinand cont de faptul ca fiecare element din constructie este esential pentru rezultatele dorite, in acest articol iti explicam care sunt cele mai comune materiale de constructii pe care le vei utiliza in realizarea unei case. Toate aceste materiale pot fi gasite si pe Proactiv – materiale de constructii.

Fier beton

Acest material este folosit pentru a realiza structura de rezistenta a unei case si cantitatea de materiale necesara va fi stabilita de arhitectul care se ocupa de proiect.

BCA sau caramida

Caramizile zi BCA-ul trebuie sa fie utilizate pentru a ridica o casa. Este foarte important de mentionat faptul ca amandoua variantele sunt folosite si fiecare dintre ele vine cu propriile avantaje sau dezavantaje. De asemenea, in momentul in care optezi pentru unul din cele doua materiale va trebui sa tii cont si de sugestiile echipei cu care lucrezi, dar si de preferintele tale.

Ciment

Cimentul este necesar pentru a lipi straturile de BCA sau de caramida si pentru a realiza temelia casei, a stalpilor si a placii. 

Lemn

Lemnul este folosit cel mai des pentru acoperit si pentru tocuri, dar si pentru grinzi de sustinere si pentru stalpi in unele cazuri.

Tigla metalica

Tigla metalica este utilizata pentru acoperis in momentul in care acesta trebuie sa respecte un design modern. Vata minerala bazaltica este un izolator foarte bun pentru toate acoperisurile si impiedica eficient pierderile de caldura care pot sa apara pe timpul iernii. 

Placa din gips carton

Placile de gips carton sunt foarte usor de montat drept pentru care reprezinta o optiune foarte buna pentru a finisa tavanele si peretii interiori. Alege placi din gips carton de foarte buna calitate si cu siguranta nu vei fi dezamagit de rezultate.

Tamplarie din PVC sau din lemn

Durabilitatea si calitatea usilor si geamurilor pe care le alegi este foarte importanta si este cea care mentine si caldura in sezonul rece. Atunci cand alegi tamplarie de cea mai buna calitate, vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate.

Polistiren extrudat

Polistirenul extrudat este cea mai buna optiune pentru izolarea exteriorului. Se va alege in acest sens polistiren la grosimea potrivita, astfel incat sa obtii efectele dorite.

Materiale folosite pentru podele

Sunt mai multe materiale care pot fi folosite pentru podele. Parchetul masiv, parchetul triplustratificat si podeaua din placi ceramice este foarte des folosita tinand cont de preferintele pe care le au beneficiarii, dar si de designul locuintei.

Piatra naturala

Aceasta poate fi cumparata intr-o gama diversificata de forme si de culori si poate fi folosita cu scopul de a decora interiorul locuintei sau pentru designul teraselor exterioare si al aleilor.

0 Shares
You May Also Like