Cele mai cunoscute probleme pentru iPhone 11

Cele mai cunoscute probleme pentru iPhone 11

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca atunci cand vine vorba despre producatorii de telefoane mobile inteligente, unul dintre cele mai mari branduri de pe piata este Apple, care ne propune modelele iPhone.

iPhone 11 de la Apple, si telefoanele din aceasta gama (11 Pro si 11 Pro Max) sunt dispozitive deosebit de performante, au fost cele mai tari iPhone-uri pana la aparitia seriei iPhone 12, iar multe persoane inca de-abia asteapta sa isi poata cumpara un iPhone 11, desi nu mai este cel mai noi dispozitiv de la Apple.

Aceste telefoane arata uimitor, au specificatii uimitoare, dar au si unele probleme. Veti afla in continuare care sunt cateva dintre situatiile in care aceste telefoane pot ajunge in service.

  1. Inlocuire display

Aceasta este fara doar si poate o problema cauzata de neglijenta persoanei care detine un asemenea telefon (si nu numai). Un iPhone ar trebui pastrat intr-o carcasa iPhone si ar trebui sa aiba o folie aplicata pe ecran.

Exista folii de protecti si carcase iPhone foarte ieftine, dar foarte eficiente, iar utilizatorii daca le-ar proteja cu asemenea accesorii, ar fi infime sansele ca in urma unei cazaturi a telefonului, sa fie nevoie de o vizita cu acesta in service.

Cei care insa nu isi protejeaza telefoanele cu asemenea accesorii (carcase iPhone si folii de protectie de sticla pentru ecran), in urma primei cazaturi a telefonului, pot ajunge cu el in service.

  1. Probleme de conexiune Bluetooth

Diversi utilizatori de iPhone 11 raporteaza probleme legate de conectarea perifericelor prin Bluetooth. Problemele includ probleme privind conectarea in masina si mentinerea unei conexiuni dupa conectarea initiala. Potrivit unui numar mare de utilizatori de iPhone 11, pe iOS 13 exista probleme de conectivitate Bluetooth.

Problema nu este conectarea. Problema este retinerea conexiunii, pentru ca telefonul se va conecta timp de 5 minute sau mai mult, apoi se va deconecta si reconecta automat. Este foarte enervant acest lucru, iar unii utilizatori se confrunta mereu cu o asemenea problema.

Apple sugereaza diferiti pasi pe care ii puteti incerca inainte de a duce telefonul intr-un service gsm, iar o actualizare iOS este extrem de utila. Iata ce altceva se mai poate face pentru a remedia aceasta situatie delicata:

  • Pe dispozitiv, accesati Setari> Bluetooth si asigurati-va ca Bluetooth este activat. Daca este dezactivat si nu il puteti activa, reporniti dispozitivul iOS. Apoi incercati din nou sa va asociati si sa va conectati.
  • Asigurati-va ca accesoriul si dispozitivul Bluetooth sunt in imediata apropiere, incercati sa le conectati.
  • Opriti si porniti accesoriul Bluetooth.
  • Asigurati-va ca accesoriul Bluetooth este pornit si incarcat complet sau conectat la alimentare. Daca accesoriul dvs. foloseste baterii, incercati sa le inlocuiti cu unele noi. Daca ati putut sa va conectati anterior, dezasociati accesoriul si puneti-l inapoi in modul descoperire, apoi incercati din nou sa imperecheati si sa va conectati.
  • Daca puteti imperechea accesoriul cu alte dispozitive, dar nu si dispozitivul iOS, despartiti accesoriul de celelalte dispozitive si incercati din nou.
  • Daca niciunul dintre pasii de mai sus nu functioneaza, contactati asistenta tehnica Apple sau mergeti cu telefonul in service.
  1. Descarcare rapida

Si aceasta este o problema comuna, dar puteti incerca tot felul de trucuri si solutii (activati modul de consum redus, puteti sa aduceti ecranul la un nivel redus de luminozitate, etc.).

Puteti chiar sa dezinstalati aplicatii pe care le folositi rar, pentru ca si acelea consuma resurse ale bateriei. Puteti cauta sa actualizati aplicatiile sau telefonul.

Cand aceste solutii nu sunt eficiente insa, probabil veti ajunge cu telefonul in service pentru ca specialistii sa vada daca se impune o inlocuire a bateriei, sau daca pot salva bateria originala a telefonului.

0 Shares
You May Also Like