Cele mai bune uşi pentru casa ta

0 Shares
0
0
0

Să recunoaștem, alegerea ușilor potrivite pentru casa dvs. poate fi un pic dificilă. Și cu atâtea opțiuni din care puteți alege, este ușor să vă simţiţi copleșiți chiar înainte de a începe. Nu vă faceți griji, se întâmplă celor mai buni dintre noi, motiv pentru care vă împărtășim câteva elemente cheie de luat în considerare înainte de a vă apuca de căutat.

Stilul casei dvs.

Stilul casei dvs. ar trebui să fie primul lucru pe care îl luați în considerare atunci când alegeți ușile. Și dacă vă redecoraţi casa, atunci ar trebui să luați în considerare stilul pe care sperați să îl creați. Odată ce stabiliți acest stil, vă puteți restrânge opțiunile. Casele moderne de la mijlocul secolului tind să aibă linii și margini mai curate şi ferestre de dimensiuni mici. Casele în stil Tudor tind să aibă uși și ferestre arcuite cu modele de sticlă mai complicate.

Nivelul de intimitate

Nivelul de intimitate este un factor foarte impotrtant atunci când alegeți ușile. Gândiţi-vă la împrejurimile casei. Locuiţi într-un cadru urban? Sau într-o zona rurală? Nivelul de intimitate de care aveți nevoie sau pe care îl doriți este un factor decisiv. Dacă trăiţi întro zonă retrasă şi intimitatea nu este o problemă, puteţi alege să folosiţi cât mai multă sticlă pentru a maximiza vizibilitatea şi lumina naturală. Dacă sunteți în căutare de intimitate, în general mai puțină sticlă este mai bine, deși există întotdeauna ferestre mate sau opțiunea vitraliilor. Cheia este să știi cât de mult vrei să fii văzut; apoi alegeți opțiunile în consecință.

Locul în care va fi montată uşa

Acest lucru poate părea puţin important, dar totuşi vă poate ajuta să vă restrângeți opţiunile. Căutaţi o uşă de intrare? Una laterala? Una de terasă? O ușă interioară? Stiluri diferite se folosesc în scopuri diferite. De exemplu, ușile franceze sunt în general mai potrivite pentru ușile de terasă, în timp ce ușile din spate sau ușile de intrare în garaj sunt mai funcționale atunci când sunt din lemn masiv. Doar cunoașterea scopului ușii în sine vă poate ajuta să faceţi alegerea corectă.

Primele impresii

Deși majoritatea dintre noi ar dori ca fiecare ușă să aibă un factor wow, de obicei este mai bine să decidem care uși ar trebui să atragă cel mai mult atenția. Acordați mai multă atenție ușilor din față și din spate, deoarece acestea sunt intrările principale și adesea … prima impresie a casei dumneavoastră. Dacă intrarea din față trebuie să facă o declarație, atunci puteţi alege ușile duble.

O regulă bună este să începeți cu intrările și apoi să vă îndreptați spre interior. Și acest lucru funcționează deosebit de bine dacă aveți un buget. Puteți cheltui cel mai mult acolo unde contează cel mai mult și puteți salva restul pentru mai târziu.

Cum este pentru început?

Există atât de multe de luat în considerare, dar atâta timp cât decideți elementele de bază, veți fi pe drumul cel bun. Puteţi începe aici TGG – Usi din lemn. Nu uitați că alegerea ușilor ar trebui să fie distractivă, pe lângă faptul că este o investiție pentru casa dvs. care vreţi să dureze o viață întreagă. Aşadar, distraţivă visând, căutând și planificând!

0 Shares
You May Also Like