Cele mai bune telefoane Huawei 2020

Cele mai bune telefoane Huawei 2020

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul ca folosim telefoanele mobile inteligente in foarte multe scopuri, este firesc sa dorim cu totii sa avem in permanenta la dispozitie un dispozitiv performant, care sa poata indeplini cu succes orice sarcina.

In ultimii ani, un numar mare de persoane care aveau nevoie de un nou smartphone, si-au indreptat atentia spre diferite modele de telefoane mobile Huawei; iar compania le-a luat fata celor de la Apple si se claseaza momentan pe locul 2 in clasamentul vanzarii de smartphone-uri la nivel mondial.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care il are Huawei in lupta de la distanta cu Apple in ceea ce priveste vanzarea smartphone-urile, este acela ca spre deosebire de Apple, Huawei (la fel ca si Samsung care este de ani de zile cel mai important brand de pe piata), vinde telefoane accesibile oricarui buzunar.

Apple in schimb vinde doar telefoane mobile inteligente premium, iar multi utilizatori nu isi permit sa isi cumpere cele mai recente modele, iar cele lansate acum 3-4 ani de zile sunt deja invechite.

Revenind la Huawei, in continuare puteti descoperi care sunt cele mai bune telefoane mobile Huawei lansate sau care urmeaza sa fie lansate in acest an 2020. Daca aveti nevoie de un smartphone nou, cititi pana la final, pentru ca probabil veti alege un smartphone al acestei companii.

  1. Huawei P30 Pro

Pe primul loc in acest clasament se afla Huawei P30 Pro, un smartphone cu design de top si care are afisajul este remarcabil, iar camerele foto sunt cu adevarat unele dintre cele mai bune vazute vreodata la un telefon, chiar si in aceasta perioada in care producatorii de smartphone-uri se intrec in lansarea telefoanelor cu camere foto foarte performante.

Preturile au scazut de la lansarea acestui smartphone care a avut loc la inceputul anului 2019, dar cu toate acestea modelul P30 Pro este in continuare unul dintre cele mai bune telefoane mobile Huawei ale anului 2020.  Daca doriti sa cheltuiti mai putin (si sa primiti putin mai putin), exista si Huawei P30 care  trebuie luat in considerare.

  1. Huawei Mate 20 Pro

Mate 20 Pro este un telefon foarte bun, iar daca aveti norocul sa beneficiati si de anumite reduceri, aveti sansa de a cumpara un smartphone foarte bun la un pret incredibil de mic. Camerele foto vor fi cele mai importante pentru multi oameni, dar este intr-adevar un telefon mobil fantastic, cu un ecran de cea mai buna calitate, incarcare super-rapida, incarcare wireless si durata de viata excelenta a bateriei.

  1. Huawei P30

P30 arata cu adevarat uimitor, cu un ecran mare (si o mica crestatura), niste finisaje colorate minunate, si un corp serios. In plus, exista chiar si un jack pentru casti. Daca doriti un telefon cu o camera foto fenomenala, dar nu puteti sa va apropiati de modelul Pro, Huawei P30 este un smartphone care merita sa fie luat in considerare.

  1. Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro a fost considerat unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piata in momentul lansarii, si exceleaza in fiecare zona, oferind performante de top cu cele mai noi tehnologii de retea 5G si WiFi 6, o durata de viata excelenta a bateriei si incarcare rapida, o configuratie stupida a camerei atat in ​​fata cat si in spate, plus un super afisaj.

  1. Huawei Mate 30 Pro

Huawei Mate 30 Pro este un telefon promitator care ofera tot ceea ce iti doresti intr-un flagship de ultima generatie, este completat cu interioare de top, are in dotare o camera foto quad si un design intrigant, cu un nou ecran „Horizon”, dar fara serviciul Google Play la bord.

Acestea sunt asadar 5 dintre cele mai bune telefoane mobile Huawei care se gasesc la momentul actual pe piata.

0 Shares
You May Also Like