Cele mai bune produse pentru oprirea caderii parului

Cele mai bune produse pentru oprirea caderii parului

0 Shares
0
0
0

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta de regula femeile, este legata de  caderea parului, iar aceasta problema poate sa fie cauzata de exemplu de o alimentatie dezechilibrata, dar si de alti factori precum folosirea unor tratamente pentru par, folosirea ondulatorului sau a placii de indreptat parul, sau a unor produse precum spuma de par, fixativul, etc.

Scalpel unei persoane obisnuite contine de regula intre 100.000 si 150.000 de fire de par, iar dintre acestea, aproximativ 85% se afla mereu intr-un proces de crestere, insa trebuie mentionat si faptul ca de regula, femeilor le cad zilnic intre 50 si 100 de fire de par din diferite cauze.

Pe langa alimentatia dezechilibrata si folosirea produselor de par neadecvate, sau folosirea excesiva a unor tratamente sau produse, care duc la caderea parului, chiar si anumite dereglari hormonale precum menopauza de exemplu, sarcina sau anticonceptionalele pot sa duca la caderea firelor de par.

Aceasta cadere a firelor de par, reprezinta intr-adevar o problema mare pentru femei, care aleg sa foloseasca tot felul de produse despre care se spune ca ar fi ideale in tratarea acestei probleme.

Anumite produse pot avea rezultatele promise, in timp ce alte produse pot sa fie un esec total, insa femeile cu siguranta incearca orice varianta, pentru a nu le mai cadea parul.

In cazul femeilor care isi doresc intr-adevar sa urmeze un tratament ideal impotriva caderii parului, acesta ar fi reprezentat de produsele din gama Parusan, iar femeile care vor cauta pret Parusan, vor ramane surprinse de faptul ca aceste produse din gama Parusan vor fi mai ieftine decat alte produse.

Plus de asta, produsele din gama Parusan, indiferent ca discutam despre samponul stimulator Parusan, sau ca discutam despre Parusan Tonic Energizant, amandoua produse au rolul de a stimula circulatia la nivelul scalpului.

Aceste produse, amandoua sunt ideale pentru faptul ca favorizeaza hranirea pielii capului cu acele substante nutritive din compozitia lor, iar mai mult decat atat, aceste produse din gama Parusan, reduc foarte mult caderea parului dar stimuleaza si cresterea accelerate a firelor de par.

Produsele din gama Parusan sunt ideale pentru femei, si contin o formula unica, care este bazate pe cele mai calitative ingrediente iar acestea sunt vitamina E, L-arginina si biotina, iar aceste produse au un efect foarte benefic impotriva caderii parului, dar si in accelerarea cresterii acestuia.

Referitor la modul de utilizare, daca discuam despre samponul stimulator Parusan, aceta trebuie aplicat si lasat sa actioneze asupra pielii capului pentru 2 – 3 minute, dupa care capul trebuie clatit cu o cantitate de apa mare, iar acesta sampon trebuie utilizat in fiecare zi.

In cazul in care ne referim la produsul Parusan Tonic Energizant, atunci trebuie precizat faptul ca acesta se aplica dupa spalarea parului, prin masarea pielii capului, iar capul nu trebuie clatit, ci trebuie lasat sa se usuce, dupa care poate sa fie coafat fara probleme.

Asadar, pentru toate femeile care se confrunta cu caderea parului, ceea mai eficienta solutie este reprezentata fara doar si poate de produsele din gama Parusan.

0 Shares
You May Also Like