Cele mai bune jocuri de gatit si de gestionare a restaurantelor pentru Android si iPhone

Cele mai bune jocuri de gatit si de gestionare a restaurantelor pentru Android si iPhone

0 Shares
0
0
0

Va place sa gatiti mancaruri si sa conducetii un restaurant sau un pub pentru distractie? Descoperiti in acest ghid cele mai bune jocuri de gatit pentru Android si iPhone

Gatitul este o pasiune care poate fi cultivata acasa chiar si fara a avea un minim de experienta, doar vointa si dorinta de a face, restul este pregatit din carti de retete, disponibile si ca aplicatie pentru smartphone.

Aici veti gasi cele mai bune jocuri de gatit pentru Android si iPhone gata de descarcat pe smartphone-ul dvs., astfel incat sa puteti gati „pentru distractie” si, de asemenea, sa deveniti managerii unui restaurant fast-food sau unui restaurant la moda. Folosind aceste aplicatii va puteti distra fara a fi nevoie sa cumparati ingrediente.

Jocurile culinare pot avea caracteristici diferite (toate distractive!), dar pentru comoditate, acest tip de joc raspunde la doua genuri foarte specifice din lumea jocurilor:

– Simulator de bucatarie: trebuie sa alegeti personal ingredientele (adesea si dozele) si sa gatiti  in mod corespunzator. Cu cat sunteti mai abil, cu atat felurile tale de mancare vor fi mai gustoase si punctele pe care le veti obtine in joc, vor fi mai multe.

– Managementul afacerii si catering: jocurile care se incadreaza in aceasta categorie va vor pune in fata responsabilitatilor unui manager sau proprietar al restaurantului, cu cheltuieli de facut, modernizarea spatiilor si a echipamentelor culinare si angajarea membrilor personalului necesari functionarii corecte a incintei.

Cele mai faimoase jocuri au adoptat un pic din ambele genuri, prezentand astfel ambele caracteristici dintr-o simulare pura a gatitului si o parte manageriala pentru a face distractia si mai interesanta.

Cooking mama

Prima aplicatie pe care va sugerez sa incercati sa o jucati in bucatarie este COOKING MAMA, o aplicatie inspirata din norocosul joc lansat acum cativa ani pentru Nintendo DS si acum disponibil pentru orice smartphone. Cu acest joc, puteti felia, amesteca si pregati multe retete in diferite moduri de joc: testati-le, faceti campanie si numeroase mini-jocuri care va vor stimula cu siguranta imaginatia culinara.

In plus fata de gatitul simplu, va fi posibil sa rulati un restaurant (in stil de conducere), iar punctele acumulate in timpul jocului vor fi luate in considerare pentru clasamentele saptamanale la nivel regional si mondial.

Cooking Craze , pentru Android si iPhone

Acesta este unul dintre cele mai distractive jocuri pentru Android si iPhone lansate vreodata, mai ales ca este rapid si plin de retete de gatit in propriul restaurant virtual pentru a deveni popular.

Cooking fever

O alta aplicatie excelenta pentru a gati pe smartphone-uri este Cooking Fever. In acest joc, veti avea 19 setari diferite in care sa comparati si sa pregatiti cele mai renumite retete din intreaga lume.

Puteti cheltui oricand punctele acumulate pentru a cumpara echipamente noi pentru restaurantul dvs. si pentru a face fata campaniei (peste 400 de niveluri) cu un plus de impuls!

Cu siguranta unul dintre cele mai amuzante jocuri pe care le puteti incerca daca va place sa gatiti si va plac sistemele de management pe teme de restaurant. In cazul in care ai nevoie de un acumulator telefon nou nu ezita sa il cumperi pentru a continua sa te joci.

 

0 Shares
You May Also Like