Cele mai bune aplicatii de inregistrare a apelurilor

Cele mai bune aplicatii de inregistrare a apelurilor

0 Shares
0
0
0

Programele de inregistrare a apelurilor permit organizatiilor sa obtina inregistrari ale interactiunilor dintre angajati si clienti.

Acest tip de software ofera inregistrari full-time, aleatorii si la cerere si permite angajatilor sa salveze, sa sorteze si sa preia inregistrari de apeluri pe computerele lor. Pentru solutii conexe: software pentru call center, software pentru birou de asistenta si software pentru asistenta pentru clienti.

  1. Centrul de contact RingCentral

Centrul de contact RingCentral a fost conceput special pentru peste 10 utilizatori si ofera capabilitati multicanal puternice care permit clientilor sa decida cum sa interactioneze cu utilizatorul. Cu un set de caracteristici cuprinzatoare, puteti rezolva problemele mai rapid si mai eficient si puteti creste loialitatea clientilor.

Punctele de atractie includ rutare avansata bazata pe abilitati, asteptare si distributie, functionalitate agent si supraveghetor, analiza si raportare, integrari de la terti si facturare simplificata incorporata.

  1. Kixie PowerCall

Dialer de vanzari alimentat de AI. Integrare inteligenta CRM. Serviciu telefonic de afaceri. Treceti la procesul de vanzare la nivelul urmator cu apelarea numerelor de telefon, apelarea apelurilor locale, inregistrarea automata a apelurilor, inregistrari permanente ale apelurilor, apeluri de coaching in timp real si indicatori de vanzari avansati PowerCall cu un singur clic.

Profitati de functiile de apelare pentru vanzari, precum apeluri locale, apelare automata PowerList si mesagerie vocala, pentru a va conecta cu 5 ori mai multi clienti. Incepeti in 3 minute cu o perioada de incercare gratuita (nu este necesar un card de credit). Cumpara si o folie protectie telefon.

  1. PhoneBurner

Inregistrarea apelurilor si apelarea automata intr-un singur software puternic. Cu acest Power Dialer, cresterea conversatiilor live este atat de sigura, incat iti este permis sa folosesti produsul complet gratuit fara un card de credit. Iata motivul acestei increderi:

1) Abilitatea de a apela potentialii de 4 ori mai repede

2) Inregistrarea automata a apelurilor

3) Trimiterea unui mesaj vocal / e-mail cu un clic

4) Automatizarea fluxului de lucru post-apel

5) Nu este nevoie de echipament special. Puternic, dar usor de utilizat.

  1. Close

Close este o platforma de productivitate a vanzarilor construita pentru a va ajuta sa incheiati mai multe oferte. Cu apeluri incorporate, mesaje text si e-mailuri, echipele pot comunica cu clientii potentiali si reali intr-un singur loc.

Platforma multifunctionala care poate fi utilizata in mod autonom fara a fi nevoie de alte instrumente de vanzare prin e-mail sau produse de gestionare a apelurilor. Close este o solutie bazata pe cloud accesibila, usor de invatat si livrata la preturi care o fac perfecta pentru intreprinderile mici si mijlocii. Planuri incepand de la 65 USD per utilizator / luna.

  1. CallRail

Functiile de urmarire si urmarire a apelurilor CallRail simplifica clasificarea prospectului, instruirea personalului si imbunatatirea serviciului pentru clienti, rezultand conversii crescute ale prospectului si rate mai mari de pastrare a clientilor.

Va permite sa luati notite in timpul apelurilor pentru a asigura achizitionarea de informatii importante pentru comunicatiile echipei. Va permite sa evaluati apelurile folosind etichete pentru a clasifica potentialii si pentru a genera rapoarte privind rata de conversie.

Ascultati inregistrarile tabloului de bord pentru a imbunatati tactica, a promova conversatii bune si a incheia mai multe oferte mai eficient.

0 Shares
You May Also Like