Cele mai bune 4 practici de adoptat pentru anunturile text Google AdWords

Cele mai bune 4 practici de adoptat pentru anunturile text Google AdWords

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune 4 practici de adoptat pentru anunturile text Google AdWordsAnunturile AdWords au fost optimizate in ultima vreme in „Anunturi text extinse” sau extensii de anunturi text. Acesta este un format de anunt extins care permite o descriere extinsa cu 45 de caractere suplimentare, precum si un camp suplimentar pentru adresa URL.

Echipa de la https://moloso.ro/google-ads/ iti ofera mai multe detalii despre extensiile de anunturi text si de ce sunt atat de importante.

Prezentarea mesajului potrivit la momentul potrivit

Retine logica Google. Afiseaza cele mai relevante si cuprinzatoare rezultate pentru utilizatorii sai.

Anunturile tale extinse sunt de doua ori mai mari si, prin urmare, iti permit sa iti maximizezi vizibilitatea in rezultatele cautarii. Aceasta este oportunitatea de a trimite un mesaj clar si precis cu mai mult caracter publicului tinta.

Consulta cele patru cele mai bune practici pentru anunturile text

  • Conecteaza cuvintele cheie la textul publicitar

Anunturile reprezinta fereastra companiei tale pentru a ajunge la utilizatori. Aceasta este modalitatea de a lua legatura cu utilizatorul interesat si de a-l atrage pe site-ul tau sau catre oferta ta.

Utilizarea mentiunii {KeyWord:} in Titlul 1 iti permite sa personalizezi titlul anuntului, deoarece acesta se actualizeaza automat in functie de cautarea utilizatorului. De exemplu, atunci cand acesta din urma cauta „Cumpar mancare pentru caini”, acestea sunt cuvintele specifice care vor aparea in titlul anuntului.

Aceasta strategie iti permite sa obtii o rata mai mare de clickuri calificate. In plus, daca atragi mai multe clickuri, poti ajunge la o reducere a sumei CPC, adica vei plati mai putin pe click si, prin urmare, este o rentabilitate mai buna a investitiei tale publicitare.

  • Concentreaza-te pe utilizator

Este necesar sa scrii mesaje care sa corespunda nevoilor utilizatorului si beneficiilor care pot fi derivate din acestea. Strategia este simpla: pune-te in intregime in locul utilizatorilor tai.

Poti utiliza cele sase strategii ale sale in legatura cu scrierea anunturilor.

Chemare la actiune

Utilizezi un vocabular care apeleaza utilizatorul pentru a efectua actiunea solicitata.

Propunere de vanzare unica

Vorbeste despre promotiile tale, ofertele tale exclusive, preturile tale.

Titlu cu majuscule

Fara a exagera cu majuscule, concentreaza-te pe cuvintele cheie relevante.

Evita limbajul generic in favoarea vocabularului specific

Conecteaza cuvintele cheie la textul anunturilor tale.

Apel pe mai multe dispozitive

Compune anunturile pentru a implica mai multi utilizatori pe mai multe dispozitive.

Site-ul oficial

Include cuvintele „Site oficial” si terminologia marcii.

Concentreaza-te pe cercetarea utilizatorilor si include informatii detaliate in anunturile tale. Personalizandu-ti anunturile in acest fel, eviti sa ai modele neatractive si elemente irelevante.

  • Mizeaza pe reusita anunturilor de format mare

Optimizarea anunturilor text iti ofera mai multa vizibilitate, motiv pentru care trebuie sa prezinti mai multe informatii utilizatorilor pentru a le oferi motive sa intre.

Utilizeaza un „personalizator” de anunturi. Acesta din urma iti adapteaza anunturile la contextul potentialilor clienti si in timp real.

  • Testeaza, invata si optimizeaza

Utilizatorii vor da mai multe clickuri din cauza continutului, nu doar a formatului. Prin urmare, este important sa stapanesti formatul pentru a pune in avantaj continutului acestuia.

In plus, poti crea campanii de testare. Utilizeaza-le! Acesta este cel mai bun mod de a afla daca anunturile tale functioneaza.

0 Shares
You May Also Like