Ceasuri inteligente care merita cumparate in 2021

Ceasuri inteligente care merita cumparate in 2021

0 Shares
0
0
0

Cele mai cautate gadgeturi ale momentului cu siguranta sunt ceasurile inteligente, spre care merita sa va indreptati atentia datorita functiilor impresionante pe care acestea le au.

Exista pe piata mai multi producatori renumiti, iar Huawei este unul dintre acestia. Daca aveti de gand sa cumparati un smartwatch Huawei de exemplu va puteti indrepta atentia spre modelul Huawei Watch GT 2 Pro, un ceasi ngeligent care are afisaj 454 X 454 AMOLED, de 1.39 inci.

Acest smartwatch care este compatibil atat cu iOS cat si cu sistemul de operare Android are carcasa din spate din ceramica/titan, si este impermeabil pana la 50 de metri. Cu siguranta merita sa va indreptati atentia spre acest ceas inteligent dat fiind faptul ca aveti posibilitatea sa urmariti activitatile si somnul 24/7, si puteti de-asemenea sa vizualizati notificarile si comenzile muzicale.

De-asemenea, este un ceas inteligent care are un GPS incorporat si monitor optic al ritmului cardiac. Datorita acestor functii (si nu numai), se poate spune ca Huawei Watch GT 2 Pro este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente spre care merita sa va indreptati atentia in anul 2021.

Amazfit GTS 2 / GTR 2

Aceste noi ceasuri inteligente Amazfit se lauda cu aceleasi specificatii si caracteristici – dar noul Amazfit GTS 2 / GTR 2 va ofera posibilitatea de alegere a unor modele care sa se potriveasca stilului dumneavoastra.

Amazfit GTS 2 inlocuieste ceasul Wareable Amazfit GTS, care are o carcasa de 41 mm, si care este un model unisex. Acesta are un afisaj AMOLED de 348 x 442, cu o densitate de 341ppi, care arata business-ul. Amazfit GTR 2 devine un makeover mai mare cu un aspect nou si elegant. Are o carcasa mai mare de 47 mm, si un ecran tactil AMOLED de 1.39 inci, 454 x 454.

Lista de caracteristici este superba pentru ambele dispozitive, cu un monitor de ritm cardiac BioTracker 2 PPG cu SpO2, GPS si rezistenta la apa de 5 ATM, monitorizarea stresului, si nu numai.

Toate acestea sunt sustinute de 14 zile de viata a bateriei, desi aproape fiecare caracteristica avansata are impact asupra acestei cifre. Daca aveti activat tot SpO2 continuu si urmarirea stresului, plus monitorizarea avansata a somnului, bateria va dura trei sau patru zile.

Oppo Watch

Ceasul Oppo vine in dimensiuni de 41 mm si 46 mm este de-asemenea unul dintre smartwatch-urile spre care cu siguranta merita sa va indreptati atentia in anul 2021 atunci cand aveti nevoie de un asemenea gadget. Acesta are un ecran AMOLED de 1.6 inci, care ofera un mediu luminos si ascutit, si o vizibilitate buna in lumina puternica.

Este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon Wear 3100, cu 1 GB RAM si 8 GB stocare. In timp ce acesta este in mod clar un ceas Wear OS, se simte diferit de oricare alte ceasuri care au Wear OS.

Dispune de GPS, urmarire a inotului si o multime de moduri de antrenament, date despre ritmul cardiac si nu numai. Durata de viata a bateriei celui mai mic ceas Oppo de 41 mm este de 24 de ore.

Garmin Venu

Primul ceas inteligent AMOLED al Garmin este inca extrem de orientat spre sport, cu moduri dedicate pentru alergare (interior, exterior, banda de alergare), ciclism (interior / exterior), inot (piscina numai datorita rezistentei la apa 5ATM), golf, rezistenta, cardio, eliptic, canotaj in interior, yoga si multe altele.

Este intr-adevar acelasi ceas ca Vivoactive 4, dar cu un ecran tactil AMOLED lucios de 390 x 390. Ecranul este cu adevarat puternic, facand mai usor de citit statisticile in timpul alergarilor pe intuneric, iar notificarile sunt de-asemenea usor de citit.

Experienta de urmarire a fitnessului este, de asemenea, excelenta, iar senzorul Pulse Ox adauga mai multe detalii la urmarirea somnului, ajutand la introducerea unor valori cum ar fi Body Battery si Stress Score.

Acestea sunt in mare parte, cateva dintre cele mai interesante ceasuri inteligente spre care merita sa va indreptati atentia in anul 2021.

0 Shares
You May Also Like