Ce trebuie sa stii despre cavitatie?

Ce trebuie sa stii despre cavitatie?

0 Shares
0
0
0

In momentul de fata, cavitatia este cea mai puternica arma pe care o au femeile in lupta lor pentru combaterea celulitei si a adipozitatii, iar rezultatele pe care le are un astfel de tratament sunt echivalente cu liposuctia chirurgicala.

Ultrasunetele patrund in pachetul adipos pana la o adancime de 5 centimetri, in functie de energia cu care se lucreaza.

Cavitatia are ca si principiu de baza efectul ultrasunetelor de frecventa joasa, care din cauza presiunii pe care o genereaza, determina aparitia unor bule mici de gaz (numite bule cavitationale), iar explozia lor succesiva va rupe membranele celulelor adipoase.

In momentul in care celula adipoasa se dezintegreaza, se va elibera tot continutul prin spargerea ei, iar continutul inseamna trigliceride, colesterol, acizi grasi sau toxine. Acest continut va fi absorbit de catre limfa, si va fi drenat prin sistemul limfatic.

Atunci cand se doreste inceperea unui tratament cavitatie, trebuie ca pentru a se obtine cele mai bune rezultate, sa se inceapa tratamentul cu pregatirea tesutului, dupa care vor urma ultrasunetele cavitationale, iar psedodrenajul va avea loc de fiecare data la sfarsitul tratamentului.

Daca ai de gand sa urmezi un astfel de tratament, cu siguranta vei gasi un salon profesional, unde specialistii in frumusete si in astfel de tratamente vand cavitatie, si iti pot fi de mare ajutor pentru a obtine corpul dorit.

In situatia in care incepi un asemenea tratament, trebuie sa stii ca daca tratamentul multifazic este realizat in mod corespunzator, acesta in mod normal va dura 110 minute.

In primul rand, 40 de minute vor fi dedicate impachetarilor corporale in tunel, 30 de minute va dura cavitatia, iar 40 de minute va dura presodrenajul.

Referitor la cele 30 de minute de cavitatie, acestea vor fi concentrate doar asupra unei singure zone de tratat, si este extrem de important de mentionat faptul ca intr-o sedinta de tratament, de fiecare data se va actiona doar pe o singura zona.

In aceasta situatie, discutam despre acele ultrasunete de frecventa joasa si de intensitate mare, care solicita foarte mult organismul, iar 30 de minute de cavitatie sunt mai mult decat suficiente pentru a avea rezultatele dorite.

Trebuie sa se tina insa cont foarte mult si de alimentatie, in perioada in care se desfasoara un astfel de tratament, si nu numai.

O multime de doamne, nu mai tin cont de alimentatie, si uita de diete, si incep sa manance tot mai nesanatos, crezand ca daca urmeaza un asemenea tratament, rezultatele vor fi garantate, chiar daca nu vor mai tine cont de alimentatie.

Specialistii insa, recomanda ca pe toata durata desfasurarii tratamentului, si nu numai, alimentatia sa fie una echilibrata, iar hidratarea sa fie corespunzatoare, iar aici discutam despre aproximativ 2 litri de apa pe zi.

Va trebui evitat consumul de prajeli si de grasimi, pentru ca in caz contrar, consumul prajelilor si al grasimilor va duce la acumularea toxinelor in organism.

Asadar, cavitatia poate reprezenta o solutie buna pentru un corp frumos, insa trebuie tinut cont si de alimentatie atunci cand se urmeaza un asemenea tratament.

0 Shares
You May Also Like