Ce trebuie sa stii cand iti alegi un selfie stick?

Ce trebuie sa stii cand iti alegi un selfie stick?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai importante accesorii telefoane care se gasesc pe piata la momentul actual este fara discutie selfie stick-ul, asa ca in conditiile in care intentionezi si tu sa iti cumperi un astfel de accesoriu, trebuie sa stii in functie de ce criterii se alege un asemenea accesoriu.

Mai intai de toate insa, trebuie sa amintim faptul ca selfie stick-ul este un accesoriu ideal pe care sa il folosesti pentru a-ti face o multime de selfie – uri, sau pentru a face o multime de poze de grup, sau de ce nu, pentru a face poze din unghiuri greu accesibile.

Plus de asta, trebuie sa stii faptul ca acest accesoriu iti ofera o stabilitate mai buna, asa ca atunci cand vrei sa iti faci poza scad sansele de a-ti misca telefonul cu mana, iar astfel vei reusi sa faci poze mult mai clare.

Ai putea sa iti duci cu tine acest accesoriu chiar si la concerte, pentru ca astfel vei putea sa faci mai multe poze peste multime, utilizand camera principala a telefonului mobil. Chiar si printre obiecte pe unde nu iti vei putea strecora mana, vei putea sa faci poze, avand un astfel de accesoriu la dispozitie.

Ei bine, trebuie sa stii faptul ca alegerea unui astfel de accesoriu depinde de mai multi factori, iar unul dintre factorii de care trebuie sa tii cont, este dimensiunea accesoriului, iar pentru ca vom duce in multe locuri cu noi acest accesoriu, acesta va trebui sa fie cat mai usor, insa de regula un selfie stick cantareste cam 150 de grame, si se poate extinde pana undela la 90 cm.

Cadrul extensibil este iarasi un alt element foarte important, de care trebuie tinut cont atunci cand se alege un astfel de accesoriu. Cu cat cadrul extensibil are mai multe sectiuni extensibile, cu atat este mai lung si iti permite sa faci poze de la o distanta mai mare.

Calitatea constructiei selfie stick-ului este un alt criteriu care trebuie luat in calcul atunci cand se alege un selfie stick. Va trebui sa te uiti la calitatea metalului din care este construit accesoriul, va fi indicat iarasi sa verifici ca imbinarile sa fie solide, si va fi iarasi necesar sa verifici calitatea manerului, dar si nivelul de aderenta pe care acesta ti-l ofera. Nu in ultimul rand, este important sa verifici constructia capului de fixare a smartphone-ului, dar si articulatiile sale.

Tot in momentul in care iti alegi un selfie stick trebuie sa tii cont si de conectarea acestuia cu telefonul, insa majoritatea acestor accesorii se conecteaza prin Bluetooth la telefon, si iti ofera posibilitatea de a face poze, doar apasand un buton de pe maner, astfel ca nu va mai fi nevoie sa instalezi cine stie ce aplicatie pe telefon.

Este insa important de stiut faptul ca din cand in cadn va trebui sa incarci acumulatorul din stick, sau sa ii schimbi din cand in cand bateria.

Asadar, de aceste detalii ar cam trebui sa tii cont atunci cand iti doresti un selfie stick.

0 Shares
You May Also Like