Ce trebuie sa stie femeile inaitne de a opta pentru un implant silicon?

Ce trebuie sa stie femeile inaitne de a opta pentru un implant silicon?

0 Shares
0
0
0

Se pare ca din ce in ce mai multe femei apeleaza in zilele noastre la serviciile chirurgilor plasticieni pentru a-si mari sanii.

Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care o femeie cu implant silicon atrage mult mai multe priviri decat o femeie fara implant silicon, si care are si sanii mici genetic.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre aceste implanturi cu silicon, pentru ca doamnele sau domnisoarele care isi doresc sa aiba sanii mai mari sa stie despre ce este vorba.

In primul rand trebuie precizat faptul ca se gasesc implanturi silicon de diferite forme si marimi, asa ca fiecare femeie isi poate alege implantul in functie de preferinte.

De regula, in volum implanturile variaza de la 120 ml si pana la 850 ml, in timp ce daca stam sa discutam despre forma acestora, ele pot sa fie rotunde, si anatomice (in forma de lacrima). Aici este important de precizat ca implanturile in forma anatomica se aseamana foarte mult cu forma naturala a sanilor.

Femeile care isi doresc implanturi cu silicon mai trebuie sa tina cont si de textura acestora, iar aici trebuie precizat ca implanturile mai moi se misca mai usor, in timp ce implanturile mai tari se misca ceva mai greu.

Un alt amanunt foarte interesant pe care trebuie sa il aiba in vedere femeile care isi doresc un implant cu silicon, este acela ca pot opta fie pentru ser fiziologic, fie pentru silicon. Serul fiziologic, in cazul in care se rupe implantul, va fi absorbit de organism, pe cand siliconul nu.

Apoi, femeile care au de gand sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala, mai trebuie sa fie constiente si de faptul ca se vor alege cu o cicatrice. Odata cu trecerea timpului, chirurgii au inceput sa faca cicatrici din ce in ce mai mici, pentru a nu se vedea urat. De regula, cicatricile pot fi vizibila una pe linia dinspre subtioara, iar alta pe linia dintre cutia toracica si san.

Femeile care au de gand sa opteze pentru o interventie de marire a sanilor, ar fi indicat sa cunoasca si toate riscurile la care se expun. Un prim astfel de risc care poate aparea este infectia, insa poate aparea mai rar si sindromul socului toxic, necroza sau hematomul. Plus de asta, datorita implanturilor, foarte multe femei nu pot alapta.

Asadar, dupa cum se poate observa, in zilele noastre este ceva firesc ca femeile sa opteze pentru o interventie chirurgicala de marire a sanilor, asa ca pentru asta ar fi indicat sa aiba cat mai multe cunostinte despre aceasta interventie.

Cu cat doamnele si domnisoarele cunosc mai multe detalii despre aceste interventii, cu atat le este mai usor sa stie ce tip de marire prefera (cu silicon sau ser fiziologic), si totodata le este mai usor sa stie care sunt riscurile la care se expun.

Una peste alta insa, o femeie cu implanturi mereu va atrage mai multe priviri decat o femeie fara implanturi.

 

0 Shares
You May Also Like