Ce tip de motocompresor ti se potriveste?

Ce tip de motocompresor ti se potriveste?

0 Shares
0
0
0

Inainte de a discuta despre acel tip de motocompresor care ti se potriveste, cel mai bine ar fi sa stii si tu ce este mai exact un motocompresor, si la ce ajuta aceste motocompresoare.

Asadar, in primul rand trebuie mentionat faptul ca motocompresorul este acel echipament special alcatuit, asa dupa cum si denumirea sa o spune, dintr-un motor si un compresor, care au ca si obiectiv producerea aerului comprimat. De cele mai multe ori, aceste motocompresoare sunt folosite pe santiere, pentru ca echipamentele pneumatuce sa poata sa fie utilizabile.

Este important de precizat faptul ca motocompresoarele se impart intre ele in mai multe categorii, in functie de debitul de aer comprimat pe care il pot produce intr-o unitate de timp, iar acesta este unul dintre principalele aspecte care conteaza atunci cand se alege un asemenea motocompresor pentru santier.

Printre cele mai renumite compresoare de pe piata, se numara si acele echipamente italiene, produse de catre firma Rotair, echipamente robuste si care au un design modern, sunt si echipamente compacte, dar si rezistente la diferitele actiuni ale factorilor de mediu.

Aceste echipamente pit sa functioneze fara probleme in regim, pot deasemenea sa functioneze si in conditii de maxima siguranta in exploatare pe durate de timp foarte mari.

Referitor la motocompresoare, se pot gasi motocompresoare cu debit mic, care au ca si principala caracteristica designul compact. Un asemenea motocompresor ocupa foarte putin spatiu.

Iarasi este important de mentionat faptul ca un asemenea motocompresor are caroseria si sasiul placate cu electrozinc, motiv pentru care sunt foarte rezistente la diferite actiuni. Un ultim amanunt legat de aceste motocompresoare cu debit mic, ar fi acela ca debitul lor este cuprins undeva intre 1200 si 2500 l/min.

Un alt motiv pentru care ai putea sa iti indrepti atentia spre un asemenea tip de motocompresor, ar fi acela ca acest tip de echipament, datorita faptului ca are dimensiuni foarte compacte, nu necesita un volum mare disponibil pentru a fi transportate, iar spatiul necesar pentru depozitare nu este unul mare, asa ca este un avantaj sa detii un asemenea motocompresor.

Motorul utilajului completeaza acest ansamblu, si poate sa fie reglat in functie de cat de mult sau putin aer comprimat se doreste, iar firmele care produc asemenea echipamente doteaza motocompresoarele si cu sistem pneumatic de control, conceptie proprie.

Un asemenea motocompresor este dotat si cu filtre, atat cu filtru de aer cat si cu filtru de ulei, care resusesc sa achite cu succes sarcina de separare a lichidelor din masa de aer cimprimat produsa.

Ei bine, cei care nu isi doresc neaparat un asemenea motocompresor, au si posibilitatea de a se orienta spre un motocompresor de dibit mic, sau pot sa se orienteze spre un motocompresor de debit mare, insa cu siguranta si pretul acestora fi unul cat se poate de mare.

Cei care isi doresc sa isi cumpere asemenea motocompresoare, pot sa le gaseasca la magazinele online de specialitate, sau le pot gasi chiar si la magazinele mari offline, asa ca pot sa isi cumpere motocompresoare de oriunde.

0 Shares
You May Also Like