Ce sunt chiuvetele mobile și cum se utilizează?

0 Shares
0
0
0

Chiuvetele mobile sunt stații de spălare a mâinilor cu apă curentă calda și/sau rece pentru utilizare în medii fără acces la instalații sanitare sau la apă curentă. Pur și simplu despachetați chiuveta mobilă, instalați-o în locația dorita, umpleți rezervoarele cu apă, băgați-o  în priză și o puteți folosi.

Există mai multe dimensiuni valabile pentru o chiuveta mobila astfel încât să o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Cum funcționează chiuvetele mobile?

Chiuvetele mobile sunt extrem de simplu de instalat și operat. Pur și simplu scoateți chiuveta mobilă din ambalaj, o dispuneți în locația dorita, umpleți rezervorul de apă proaspătă de la un robinet și conectați chiuveta mobilă la o priză electrică standard. în zona de sub chiuvetă exista un rezervor de apă proaspătă și unul uzat.

Pentru chiuvetele cu apă caldă, în dulap există un încălzitor electric de apă și o pompă. Rezervoarele sunt ușor de conectat/deconectat atunci când este timpul să reumpleți cu apă proaspătă și să goliți rezervorul de apă uzată.

Rezervoarele de apă curată și de apa uzată au mecanisme de conectare diferite, astfel încât nu pot fi comutate din greșeală. Rezervorul de apa uzată poate fi golit în orice canalizare.  Oferim rezervoare suplimentare pentru a face chiuveta mai convenabilă pentru a schimba rapid rezervoarele.

Unde pot fi folosite chiuvete mobile?

Puteți folosi chiuvete mobile aproape oriunde. Portabilitatea și mobilitatea chiuvetelor autonome le fac o soluție ideală pentru cabinetele medicale și sălile de clasă în care instalațiile sanitare fie nu sunt disponibile, fie costurile ar fi prea mari.

Utilizările comune pentru chiuvete mobile includ:

  • Creșe și centre de învățare
  • Cabinete medicale și săli de tratament pentru pacienți
  • Spa-uri și saloane – Stații de spălat parul
  • Saloane de tatuaje
  • Operațiuni comerciale /servicii alimentare
  • Zone de camping în aer liber
  • Festivaluri în aer liber și târguri
  • Piscine și bazine

Chiuvetele mobile sunt realizate cu o gamă largă de opțiuni de modele și culori, ceea ce vă permite să selectați opțiunea potrivita pentru dumneavoastră. Pe lângă chiuvetele mobile „Standard”, Quvette are chiuvete mobile „Premium”, de o calitate superioară și cu funcții adăugate, „Economy”, pentru locații și bugete reduse, „Outdoor”, pentru locații din aer liber și „Junior”, concepute special pentru cei mici.

Colaboram cu producători remarcabili de mobilier pentru copii și produse școlare, așa că aceste chiuvete portabile sunt grozave pentru nevoile din clasă. Oferim chiuvete portabile excelente pentru utilizarea în clasă. Pe site puteți găsi chiuvete durabile și atractive la înălțimea copiilor.

Cu ajutorul acestor chiuvete, școlile care nu au acces la apă vor avea grupuri sanitare bine amenajate. De asemenea, acestea pot fi amplasate în cabinetul medical al școlii sau în camera de izolare.

Alege aceste chiuvete pentru instituția pe care o conduci!

0 Shares
You May Also Like