Ce semnificatie au florile?

1 Shares
0
0
1

Cu siguranta toata lumea cunoaste faptul ca florile au anumite semnificatii, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea care sunt semnificatiile florilor, pentru ca domnii care intentioneaza sa opteze pentru livrare flori la domiciliu in Bucuresti, sa fie inspirati atunci cand aleg buchetele de flori pentru persoanele dragi.

Asadar, putem aduce aminte prima data despre trandafirii albi, despre care se spune ca simbolizeaza inocenta si puritatea. Acestia au devenit astfel odata cu trecerea timpului un simbol al casatoriei. Din acest motiv, si buchetele mireselor sunt realizate in cele mai multe cazuri din trandafiri albi.

Acestia sunt rumosi si eleganti si mai pot semnifica un omagiu adus noilor inceputuri. Deci, in concluzie aceste flori simbolizeaza iubirea pura, dar si inocenta.

Exista apoi trandafirii rosii, despre care stim cu totii ca sunt preferatii femeilor. Acestea se bucura foarte mult atunci cand sunt surprinse cu trandafiri rosii de catre partenerii lor. Despre acesti trandafiri rosii se spune ca reprezinta iubirea, asa ca pot fi oferiti cu ocazia Zilei Indragostitilor de exemplu, cu aniversarea unei anumite perioade de relatie, sau in alte astfel de situatii.

Tinerii indragostiti le pot oferi trandafiri rosii iubitelor lor chiar si cu ocazia zilelor de nastere ale acestora.

De precizat este faptul ca exista si trandafiri galbeni. Acestia reprezinta bucuria, asa ca se folosesc pentru transmiterea unui mesaj de bucurie. De exemplu, in momentul absolvirii liceului sau al facultatii, tinerele absolvente pot primi un astfel de buchet de flori.

Deasemenea, pe langa bucurie mai trebuie precizat faptul ca acesti trandafiri mai simbolizeaza si optimismul, sau pot fi oferiti si in semn de multumire.

Exista deasemenea chiar si trandafiri roz, care sunt cu adevarat speciali. Acestia simbolizeaza admiratia, recunostinta si aprecierea. Ei sunt ideali pentru a fi oferiti la fel si fel de ocazii, indiferent ca discutam despre o aniversare, sau despre un gest de multumire.

Chiar si tinerii indragostiti, care incep o relatie noua, le pot oferi partenerelor lor un asemenea buchet de trandafiri roz, cu ocazia aniversarii unei luni de relatie de exemplu. Cu siguranta in mai multe situatii a miza pe trandafiri roz reprezinta o alegere ideala, iar cei care fac acest lucru nu dau gres niciodata.

Daca pana acum am discutat despre trandafiri, trebuie sa aducem in discutie si alte flori, iar aici amintim de exemplu orhideea. Aceasta este asociata cu fertilitatea, cu sexualitatea si cu virilitatea inca din cele mai vechi timpuri.

Despre aceste flori trebuie precizat ca au diferite forme si dimensiuni, au o frumusete delicata, si mai pot sa simbolizeze luxul, misterul sau rafinamentul.

Bujorul este o alta floare foarte frumoasa care tranmite valori precum bogatie, onoare, dragoste sau frumusete. Exista bujori roz care transmit romantismul, bujori albi care transmit pudoare si bujori rosii care transmit onoare si respect, prosperitate si bogatie.

Zambila este o alta floare frumoas care semnifica aparitia primaverii si care bucura doamnele, in timp ce crinii sunt si ei foarte apreciati si pot semifica in functie de culori: crini albi semnifica virtute si puritate, crinii roz semnifica abundenta si prosperitate, crinii rosii semnifica pasiunea, crinii portocalii semnifica increderea si mandria dar si bogatia, pe cand crinii galbeni semnifica reunostinta si bucuria.

Asadar, acestea sunt in mare parte cele mai importante semnificatii ale acestor flori foarte frumoase.

1 Shares
You May Also Like