Ce sa te joci atunci cand te plictisesti si ai telefonul la tine?

Ce sa te joci atunci cand te plictisesti si ai telefonul la tine?

0 Shares
0
0
0

Daca te joci mult, in cele din urma vei avea probleme cu bateria si asta este norma, motiv pentru care recomandam serviciile de inlocuire baterie iPhone de la specialisti.

Marvel Future Revolution

Considerat de multi ca fiind mai bun decat Marvel’s Avengers, Marvel Future Revolution este jocul la care orice fan Marvel ar trebui sa mearga pentru o experienta mobila.

Jocul a fost dezvoltat si publicat de Netmarble si are opt personaje care pot fi jucate, printre care se numara unii dintre cei mai populari supereroi din MCU, cum ar fi Captain Marvel, Iron Man, Starlord, Captain America si Spider-Man.

Jocul este un MMO si ii poarta pe jucatori prin batalii care au loc intr-o lume deschisa. Noua adaugare de evenimente in joc, cum ar fi recentul eveniment de temnita adaugat pentru a sarbatori lansarea The Eternals, este doar o mostra a evenimentelor viitoare care vor aparea in curand in joc.

Fantasian

Faptul ca acest joc a fost creat cu implicarea creatorului Final Fantasy, Hironobu Sakaguchi, este un motiv suficient pentru a avea o comunitate foarte mare de fani interesati de acest joc. Fantasian este un RPG dezvoltat si publicat de Mistwalker, care in prezent este disponibil doar pe dispozitivele iOS prin intermediul serviciului de abonament la jocuri Apple Arcade.

Lansat in luna aprilie a acestui an, Fantasian a fost laudat pentru calitatea sa vizuala, unicitatea si sistemul de lupta captivant care il face destul de usor de preluat de catre noii jucatori, in special de catre cei noi in acest gen.

In timp ce Fantasian a primit un anumit grad de critica in ceea ce priveste ineficienta comenzilor sale tactile, coloana sonora a jocului, gameplay-ul de lupta si sistemul “Dimengeon” au primit recenzii pozitive, facandu-l unul dintre cele mai bune RPG-uri mobile din 2021.

PUBG New State

PUBG New State este un spin-off al PUBG lansat pe 11 noiembrie. Dezvoltat si publicat de KRAFTON, proprietarii PUBG, aceasta noua aditie la colectia de IP-uri plaseaza jucatorii intr-o locatie mai futurista.

Mecanicile de joc nu sunt exact asa cum sunt familiarizati fanii jocului de pe alte platforme, dar adauga elemente noi, cum ar fi folosirea dronelor, inecarea dusmanilor si oferirea sansei de a deveni un aliat. Desi versiunea mobila are cateva caracteristici noi si diferite, nucleul jocului este inca fidel formulei originale pe care fanii o cunosc si o iubesc.

The Sims mobile

The Sims si smartphone-urile au o istorie lunga. Licenta de management emblematica a celor de la Electronic Arts a revenit cu un nou exemplar in 2018: The Sims Mobile. Acest nou opus preia principiile de baza ale licentei: jucatorul creeaza un avatar uman a carui viata, habitat, munca si relatii sociale trebuie gestionate. Tot gratuit, cu achizitii in aplicatie, The Sims Mobile a fost mult mai bine primit decat episoadele anterioare, datorita continutului mai generos, fara a fi nevoie sa platesti pentru el.

SimCity Buildit

SimCity este jocul definitiv in ceea ce priveste gestionarea oraselor. In aceasta adaptare mobila, va puteti construi orasul din toate unghiurile: drumuri, cladiri, magazine etc. Deveniti un primar exemplar al unui mare megalopolis pe masura ce va imbunatatiti orasul. Jocul este free-to-play si va trebui sa cheltuiti bani pentru anumite servicii, cum ar fi accelerarea lucrului, etc.

0 Shares
You May Also Like