Ce poti lucra intr-un depozit?

Ce poti lucra intr-un depozit?

0 Shares
0
0
0

In situatia in care ti-ai pierdut locul de munca, sau pur si simplu iti doresti sa iti schimbi locul de munca, poti sa te gandesti serios sa iti depui cv-ul pentru angajare la un depozit marfa de exemplu.

In conditiile in care ai studii superioare si este loc disponibil, poate ai norocul sa fii angajat direct la birou, iar astfel cu siguranta si salariul tau va fi unul destul de atractiv, iar munca prestata cu siguranta iti va placea.

In conditiile in care ai doar studii medii, poti totusi opta pentru un job la depozit, iar sansele de a gasi un job bun sunt si asa destul de mari.

Poti opta de exemplu pentru un post de receptioner marfa in cadrul unui depozit, iar in acest fel tot ce va trebui sa faci va fi sa receptionezi marfa care intra in depozit. Va fi deasemenea nevoie sa introduci datele in sistem, iar apoi sa stabilesti locul unde va fi depozitata marfa proaspat receptionata.

In cadrul unui depozit ai putea sa lucrezi chiar pe un stivuitor, iar in acest caz cu siguranta si salariul lunar iti va fi pe plac. Un stivuitorist castiga destul de bine in comparatie cu alti angajati din cadrul unui depozit, si are si avantajul de a nu depune efort fizic.

Trebuie insa precizat aici faptul ca pentru a te angaja ca si stivuitorist in cadrul unui depozit, ai nevoie de un atestat de stivuitorist. In caz contrar, cu siguranta nu ai nici o sansa pentru a ocupa un astfel de loc de munca.

In conditiile in care nu indeplinesti conditiile de angajare pentru un job pe postul de stivuitorist, poti sa iti depui cv-ul pentru un post de manipulant marfa. Pentru un astfel de job poti sa fii candidatul perfect fara studii superioare, si fara tot felul de atestate.

Cel mai important lucru este sa fii clinic sanatos, si sa ai o capacitate mare de efort, si bineinteles trebuie sa ai si o forta destul de mare, pentru ca munca de manipulant marfa este o munca fizica.

Deasemenea, tinand cont de faptul ca activitatea se desfasoara in cadrul unui depozit, trebuie sa fii si o persoana care se integreaza usor intr-un colectiv nou, si trebuie sa ai deasemenea spirit de echipa.

Cu siguranta daca ai toate aceste calitati, esti persoana ideala pentru a ocupa un post de manipulant marfa in cadrul unui depozit marfa.

In functie de norocul pe care il ai, poti sa te angajezi in cadrul unui depozit unde sa ai un program de lucru fix, sau poti nimeri intr-un depozit in care sa trebuiasca sa ramai la servici pana cand se termina toata treaba, indiferent ca au trecut cele 8 ore de program.

Una peste alta insa, oriunde te vei angaja ca si manipulant marfa, daca iti vei indeplini targhetul, si daca vei lucra o zi sau doua suplimentare pe luna, cu siguranta vei ajunge sa castigi un salariu lunar decent, care sa iti permita un trai decent in Romania.

0 Shares
You May Also Like