Ce poti face cand o pietricica iti sparge parbrizul?

Ce poti face cand o pietricica iti sparge parbrizul?

0 Shares
0
0
0

In mod evident, orice sofer care daca nu a patit asta pana acum, a auzit o multime de cazuri in care o pietricica a lovit parbrizul unui autoturism, iar acesta s-a crapat sau s-a spart.

Ei bine, in continuarea acestui articol vom discuta despre ce solutii ar avea soferii care patesc asemenea lucruri in trafic.

In primul rand, sunt multi soferi care nu fac nimic in aceasta privinta, asa ca aleg sa circule in continuare cu masina fara nici un fel de problema. Sunt insa situatii in care pe suprafata parbrizului, ciobitura incepe sa se mareasca, insa intr-un astfel de caz, soferii fie merg la service, fie cauta o firma care se ocupa de reparatii ori inlocuire parbrize la domiciliu.

Exista insa si o alta categorie de soferi, care nu aleg nici sa isi duca masina la service, si nici sa contacteze o firma care sa le rezolve problema, ci aleg sa vada daca pot sa faca orice pec ale legala, pentru a-si efectua reparatia din alte surse, nu din banii propria.

Intr-un asemenea caz, rezultatul poate sa fie cel dorit, sau poate sa fie si nedorit, insa aici depinde mult de noroc, dar si de alti factori importanti.

Din fericire insa, cei mai multi soferi aleg sa isi duca ei masina la reparat pe cont propriu, iar numarul service-urilor auto care se ocupa si de o asemenea problema, se pare ca este intr-o continua crestere.

Tinand cont de faptul ca pentru o simpla ciobitura, reparatia nu ar trebui sa coste mai mult de 40 – 50 de lei, atunci cu siguranta putem spune ca se merita ca parbrizul sa fie reparat, decat sa fie lasat asa si sa se circule in continuare cu el ciobit.

Pot sa existe insa si situatii mai grave, in care parbrizul nu este lovit de o pietricica, ci este lovit de o piatra mare sau foarte mare, iar in acest caz, mai mult ca sigur nu se mai poate face nimic altceva decat sa se inlocuiasca parbrizul.

Ei bine, aici lucrurile se complica putin. Sunt anumiti soferi care detin un autoturism nu foarte scump, si care aleg sa isi inlocuiasca parbrizul pentru ca nu au de platit foarte multi bani pentru o asemenea lucrare, si plus de asta, nici nu le convine sa circule cu parbrizul crapat.

Sunt insa si soferi, care detin masini scumpe, si care atunci cand aud cat costa o inlocuire parbriz, se gandesc sa vada si alte service-uri, si sa analizeze ofertele pentru a face alegerea cea mai buna din punct de vedere financiar.

Acest lucru nu inseamna insa ca ei fac o alegere foarte buna, pentru ca, nu de fiecare data o reparatie ieftina este o reparatie de cea mai buna calitate, asa ca acesti soferi pe viitor s-ar putea sa regrete.

Asadar, cei care se confrunta cu o astfel de problema, fie isi duc masina la service pentru a le fi inlocuit parbrizul, fie isi duc masina la service pentru ca acesta sa fie reparat, fie pot solicita serviciile unei firme care presteaza la domiciliu asemenea reparatii.

0 Shares
You May Also Like