Ce muzica preferi la nunta ta?

0 Shares
0
0
0

Nunta voastra poate inseamna cel mai important moment din viata voastra pana in prezent, asa ca trebuie sa faceti tot ceea ce va sta in putere pentru a avea o nunta de neuitat.

Ei bine, pentru asta cel mai bine ar fi sa incepeti planurile de nunta cam cu doi ani inainte de marele eveniment, pentru a reusi sa organizati totul ca la carte.

Mai intai de toate va trebui sa stabiliti un numar de invitati care vor lua parte la eveniment, dupa care va fi nevoie sa cautati o sala pentru petrecerea de nunta.

Va trebui iarasi sa va indreptati atentia spre un staroste sau spre un organizator nunti, dupa care va fi necesar sa va indreptati atentia catre un fotograf si catre un cameraman, pentru ca serviciul foto – video este extrem de important pentru o nunta.

Apoi, va trebui sa puneti mare pret pe muzica, pentru ca muzica este cea care tine lumea pe ringul de dans, sau cea care tine lumea la masa, asa ca va trebui sa puneti mare pret pe acest aspect.

In acest sens, v-ati putea indrepta atentia spre un dj renumit din oras sau din apropiere, care sa intretina atmosfera la nunta. Ideal ar fi ca acesta sa aiba experienta si la astfel de evenimente, nu doar in cluburi si discoteci.

Cu cat un dj participa la mai multe nunti, cu atat stie mai bine ce muzica prefera nuntasii, si care este muzica pe care acestia se simt cel mai bine.

In ceea ce priveste muzica pe care o va pune dj-ul la nunta, veti putea veni cu preferinte, astfel incat acesta daca va avea o lista de 20 – 30 de piese sau chiar si mai multe, pe care vi le doriti la nunta, acesta le va include in playlist-ul sau.

Apoi, cu siguranta dj-ul este foarte important si pentru ca el este cel care pune piesa pentru dansul mirilor, si va puteti sfatui chiar cu acesta pentru a alege cea mai frumoasa melodie pentru acest moment important al nuntii.

Tot in ceea ce priveste muzica, va puteti orienta si spre o trupa cover care sa intretina atmosfera la eveniment. Cu siguranta invitatii de la nunta voastra vor fi foarte multumiti si incantati de faptul ca trupa respectiva va canta live.

In cazul in care trupa pe care o invitati la nunta canta mai multe genuri muzicale, cu atat mai bine, pentru ca in acest fel se va simti foarte bine toata lumea de la nunta.

Pentru a gasi cea mai buna formatie pentru nunta insa, va trebui sa va interesati, sau va trebui chiar sa vizitati localuri unde in fiecare seara sau in fiecare week-end canta astfel de trupe. Este posibil sa vedeti o trupa care sa va placa si atunci cand sunteti invitati la o alta nunta.

Trebuie precizat insa ca oricat de buna ar fi trupa, nu trebuie sa renuntati niciodata la ideea de a avea un dj la nunta.

Ei bine, acestea ar fi in mare parte detaliile pe care ar trebui sa le luati in calcul pentru a avea o nunta de vis.

0 Shares
You May Also Like