Ce mijloc de transport sa alegi pentru a merge in vacanta

Ce mijloc de transport sa alegi pentru a merge in vacanta?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei sa pleci in vacanta, cu siguranta daca stai sa te gandesti la posibilitatile pe care le ai privind mijlocul de transport ales, acestea pot sa fie destul de multe.

In primul rand, in conditiile in care nu alegi o destinatie foarte indepartata de orasul in care locuiesti, poti sa pleci chiar si cu autoturismul personal in concediu, fapt care te poate avantaja, pentru ca vei putea sa opresti de cate ori iti vei dori pe drum, si vei putea sa vizitezi si alte orase in timpul calatoriei.

Daca nu consideri ca este placut sa pleci in vacanta cu masina personala, ci ai de gand sa cauti o alta varianta, poti alege o calatorie cu trenul, insa drumul pana la munte sau pana la mare poate sa fie destul de neplacut, tinand cont de conditiile din tren.

Vei avea si posibilitatea de a opta pentru o calatorie cu autocarul, insa s-ar putea sa nu iti placa prea mult nici aceasta varianta, datorita faptului ca autocarul va opri odata la cateva ore, iar in acest timp va trebui sa stai nemiscat pe scaun.

Ei bine, in conditiile in care nici una dintre aceste trei posibilitati nu iti este pe plac, atunci cu siguranta nu iti ramane altceva sa faci decat sa cauti un bilet de avion pentru destinatia aleasa, si sa pleci cu avionul.

Sa zicem ca vrei sa mergi la mare, iar tu locuiesti in Bucuresti. Cu siguranta poti zbura de la Bucuresti la Constanta, si vei ajunge mult mai rapid decat ai fi ajuns cu autoturismul personal sau cu trenul.

In conditiile in care ai de gand sa pleci in vacanta in strainatate, atunci cu siguranta este si mai indicat sa pleci cu avionul, pentru ca vei ajunge in doar doua – trei – patru ore in orasul dorit, pe cand cu autocarul sau cu masina personala va dura ceva timp pana cand vei ajunge la destinatie.

Plus de asta, daca vei dori sa pleci cu avionul, vei putea sa mergi cu masina ta personala pana la aeroport, iar astfel iti va fi destul de simplu si de usor sa te descurci si cu bagajele.

In ceea ce priveste autoturismul personal, acesta va putea sa ramana in parcarea aeroportului pana in momentul in care te vei intoarce, sau vei putea cauta o parcare ieftina Otopeni, foarte aproape de aeroport.

In functie de perioada in care iti va fi masina parcata, vei avea de plata o anumita taxa. De exemplu vei putea sa gasesti tichete de parcare pentru termen indelungat, vei putea sa gasesti tichete de parcare pentru o zi, sau vei putea gasi tichete de parcare pentru o ora, si de ce nu, chiar si tichete de parcare pentru o jumatate de ora.

Parcarile respective sunt supravegheate de catre o firma de paza, iar parcarea este si monitorizata video, asa ca masina ta va fi in siguranta pana cand te vei intoarce din calatorie, asa ca din acest punct de vedere nu ai de ce sa iti faci griji.

0 Shares
You May Also Like