Ce masini se inchiriaza in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil este lesne de inteles, cele mai multe firme de inchirieri auto din Romania, se gasesc in Bucuresti. Discutam despre cel mai mare oras al tarii, care este si capitala Romaniei, si care este un oras des vizitat de turisti.

Exista multi bucuresteni insa care acceseaza https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni atunci cand au nevoie de o masina de inchiriat. Unii aleg sa inchirieze de la Premier rent a car o masina atunci cand au masina in service. Altii opteaza pentru acest serviciu, atunci cand trebuie sa calatoreasca in afara orasului, cum ar fi la mare, si isi doresc o masina economica.

Cei mai multi dintre clientii firmelor de inchirieri auto insa, sunt turistii. Acestia in functie de buget, aleg sa inchirieze diferite masini, iar Premier rent a car, are masini de pentru toate buzunarele. Cei care cauta masini ieftine de inchiriat pot opta pentru modele precum Ford Fiesta sau Focus, Renault Clio, etc.

Cei care cauta masini la preturi ceva mai mari, dar cu mai multe dotari pot opta pentru modele precum Seat Leon, Volkswagen Passat, Skoda Okctavia, iar exemplele pot continua. Exista si turisti care inchiriaza de la Premier rent a car doar masini de lux, precum modele de la Audi, Mercedes sau BMW.

Din fericire, aceasta companie are masini de inchiriat pentru orice buget, iar turistii isi pot alege masinile in functie de preferinte. Dupa ce isi aleg masinile, turistii incep sa viziteze. Iata ce pot acestia vizita in capitala.

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa

Infiintat in 1834, Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa ofera calatorilor cu sete de cunostinte si celor cu copii un mod interesant de a petrece cateva ore in timp ce se afla in Bucuresti. Acest muzeu, care a primit numele celui mai cunoscut biolog al romanului, are peste 2.000 de exponate, inclusiv cele care prezinta fosile de dinozaur, minerale precum si plantele si animalele care sunt native din Romania.

De asemenea, este locul considerat acasa pentru cea mai mare colectie de fluturi din Europa. Muzeul are, de asemenea, o serie de afisaje hands-on si interactive si a fost recent renovat pentru a-l face mai accesibil pentru vizitatorii care au deficiente de vedere, auz sau fizice.

Calea Victoriei

Aceasta este cea mai cunoscuta arta bucuresteana. Deci nu trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca multe dintre atractiile orasului sunt localizate aici, pe aceasta strada. Aici se gasesc obiective turistice cum ar fi Palatul Cantacuzino, care gazduieste Muzeul George Enescu, Muzeul National de Arta al Romaniei, Teatrul Odeon, Piata Revolutiei si Biserica Kretzulescu.

Aceasta strada a fost numita initial Podul Mogosoaiei, dar numele sau a fost schimbat in Calea Victoriei (Bulevardul Victoriei) la 12 octombrie 1878, dupa ce Romania si-a castigat independenta fata de Imperiul Otoman.

Ateneul Roman

Deschisa in 1888, aceasta uimitoare cladire cu cupole neoclasice este unul dintre cele mai cunoscute repere ale Romaniei si acasa la Filarmonica George Enescu. Este, de asemenea, unul dintre locurile utilizate in cadrul bienalului George Enescu Music Festival, care este cel mai mare eveniment cultural international organizat in Romania.

Ateneul Roman are aproximativ 800 de locuri, iar peretele circular interior este decorat cu o fresca care infatiseaza momente importante din istoria Romaniei. Daca este posibil, calatorii ar trebui sa incerce sa obtina bilete pentru o reprezentatie aici, dar daca acest lucru nu este posibil, ar trebui totusi sa faca un efort pentru a vizita cladirea si gradinile sale minunate.

Biserica Stavropoleos

Situata in Orasul Vechi, Biserica Stavropoleos este o biserica mica, draguta, care a fost construita in 1724. Este cunoscuta datorita stilul sau arhitectural unic brancovean si mai este renumita de asemenea si datorita usilor sale frumoase, sculptate.

Biserica Stavropoleza contine, de asemenea, unele artefacte interesante, inclusiv tronul Domnului Nicolae Mavrocordat. Biserica a facut parte initial dintr-un han si avea si o manastire, insa ambele au fost demolate pana la sfarsitul secolului XIX. Biserica Stavropoleos este, de asemenea, una dintre putinele biserici situate in Orasul Vechi care a supravietuit Marelui Foc de Bucuresti, care a avut loc in 1847, care a decimat o mare parte din oras.

Parcul Herastrau

Acest parc, care este cel mai mare din Bucuresti, este situat in jurul lacului Herastrau si gazduieste si Muzeul Satului. Deschis pentru prima data in 1936, Parcul Herastrau ofera vizitatorilor o evadare din aglomeratul oras.

Printre numeroasele sale caracteristici sunt trasee de mers, o gradina japoneza si un teatru in aer liber, care gazduieste spectacole. Tot in acest parc, vizitatorii se pot bucura de plimbari cu barca pe lac sau de inchiriat biciclete pentru a merge cu bicicleta in jurul parcului.

Exista, de asemenea, numeroase restaurante situate in jurul Parcului Herastrau. Desi acest parc este foarte popular in randul locuitorilor locali, este suficient de mare incat niciodata sa nu se simta aglomerat.

Asadar, capitala Romaniei are multe locuri interesante de vazut, insa turistii pot acum vizita tot ce e mai frumos in capitala, pentru ca Premier rent a car le ofera posibilitatea de a inchiria masini pe care sa le foloseasca pentru a se deplasa prin oras si nu numai.

0 Shares
You May Also Like