Ce influenta au cristalele asupra noastra?

Ce influenta au cristalele asupra noastra?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre cristale semipretioase, trebuie mentionat faptul ca acestea nu doar ca sunt folosite pentru realizarea unor bijuterii, ci au si un rol important in viata noastra, si ne pot influenta viata, iar in continuarea acestui articol vom dezbate acest aspect.

In primul rand, dupa cum am mai spus deja, cristalele semipretioase pot sa fie folosite la realizarea bijuteriilor, asa ca daca le vom purta, vom putea sa iesim in evidenta datorita lor.

Un alt efect pe care il au aceste cristale asupra noastra, este acela ca ne ofera protectie, ele fiind capabile sa absoarba, sa filtreze, sa limiteze, sa diminueze sis a blocheze tot felul de energii negative din jurul nostru, precum stresul, teama, negativismul, energiile negative, furia, boala, depresia, tensiunile, furia, etc.

Cristalele semipretioase sunt extrem de importante pentru fiecare dintre persoanele care le poarta, datorita faptului ca ele pot sa scoata in evidenta, pot sa transforme, sa construiasca si sa consolideze energiile pozitive, trasaturile pozitive si manifestarile benefice.

Deasemenea, cristalele semipretioase sunt ideale pentru fiecare dintre noi, datorita faptului ca purifica, armonizeaza, energizeaza, unifica, amplifica si induc diferite aspecte sau calitati pozitive in viata noastra, precum curajul, increderea, afectivitatea, creativitatea, concentrarea, bucuria, energia pozitiva, calmul, prietenia sau fidelitatea.

Un alt amanunt foarte important pe care trebuie sa il cunoasca toata lumea referitor la cristalele semipretioase, ar fi acela ca ele intervin asupra noastra datorita celor sapte forte pe care le comtine, si anume: universul, stralucirea, culoarea, elementul chimic, prelucrarea, timpul si locul, si nu in ultimul rand, scopul.

Datorita efectelor lor curative, protectoare, magice si energizante, pietrele semipretioase, pietrele pretioase, cristalele si mineralele pot sa aiba un efect pozitiv asupra vietii noastre.

Acestea au un rol protector, energizant si curative, si pot sa ne ajute foarte mult in a atinge anumite scopuri personale.

De exemplu, un cuart de dimensiuni mari, care este purificat corespunzator, daca este purtat la gat tot timpul intr-un saculet din material natural sai intr-un saculet din material textile, ne poate proteja absolut peste tot pe unde vom merge.

Referitor la cristale, trebuie mentionat faptul ca acestea cuprind in interiorul lor tot felul de energii nebanuite, atat energii pozitive cat si energii negative, insa ele au si o intreaga istorie mineral in spate.

Tot referitor la pietrele semipretioase si la pietrele pretioase, trebuie mentionat faptul ca au existat mereu in ceea ce le priveste, fel si fel de superstiti si de mituri, conform carora se specifica faptul ca el ear avea tot felul de puteri magice.

Aici am putea da drept exemplu magicul glob de cristal pe care il folosesc prezicatoarele, despre care se spune ca si acel glob de crista lar avea puteri magice.

Tot privind pietrele pretioase si cele semipretioase, trebuie mentionat faptul ca unele dintre acestea au fost atribuite fiecarei luni, sau fiecarui semn zodiacal.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, atat pietrele pretioase, cat si pietrele semipretioase ne pot influenta foarte mult viata, fara ca noi sa ne dam seama de asta.

0 Shares
You May Also Like