Ce gresesc femeile cand isi fac manichiura acasa?

Ce gresesc femeile cand isi fac manichiura acasa?

0 Shares
0
0
0

Ce gresesc femeile cand isi fac manichiura acasa?Femeile sunt constiente de faptul ca manichiura poate fi considerata cartea lor de vizita, iar in cazul in care nu au suficient de mult timp liber pentru a merge la salon, aleg sa-si comande cele mai bune produse, printre care si aceasta pensula Kolinsky Roubloff DS43R10, pentru a-si face manichiura acasa.

Unele doamne si domnisoare reusesc sa isi faca acasa o manichiura perfecta. Alte femei insa sunt dezamagite de faptul ca manichiura lor nu iese asa cum si-au dorit. In continuarea acestui articol, vom vedea care sunt cateva dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in momentul in care isi fac acasa manichiura.

Femeile care isi fac singure manichiura, cu siguranta ar trebui sa citeasca acest articol pana la final, pentru a invata sa previna aceste greseli.

  1. Inmuierea unghiilor in apa

O multime de femei aleg ca inainte de a se apuca sa-si faca manichiura, sa isi inmoaie unghiile in apa. Odata cu trecerea timpului se facea acest lucru inainte de taierea si curatarea unghiilor, insa majoritatea specialistilor sunt de parere ca aceasta practica nu este corecta.

In momentul in care unghia intra in contact cu apa, vedeti ca se inmoaie. Ei bine, isi modifica aspectul. Daca sunt eliminate cuticulele imediat dupa, atunci unghia este uscata, exista riscul sa apara crapaturi si sangerari, dat fiind faptul ca unghia revina la dimensiunile obisnuite. De aceea, este recomandat sa nu se inmoaie unghiile inainte de procedura,

  1. Pilirea prin miscari stanta – dreapta

Fara doar si poate, aceasta este cea mai frecventa greseala atunci cand vine vorba despre ingrijirea unghiilor la domiciliu. Trebuie mentionat faptul ca pilirea se face doar intr-un singur sens, pentru ca in caz contrar, sansele ca unghia sa devina fragila si sa se rupa sunt foarte mari.

  1. Prea multa presiune pusa pe unghie in momentul stergerii ojei

De multe ori, atunci cand isi dau jos oja de pe unghii, doamnele si domnisoarele pun prea multa presiune pe unghii, mai ales atunci cand folosesc un lac de unghii foarte rezistent. Cu toate acestea, este indicat sa nu fie aplicata foarte multa presiune pe unghie in momentul stergerii ojei, dat fiind faptul ca varful unghiei se poate indoi si se poate rupe cu usurinta.

  1. Unele femei nu isi indeparteaza cuticulele

Se stie faptul ca manichiura perfecta nu permite vizibilitatea cuticulelor. Se poate folosi o solutie care exfoliaza pielea din zona cuticulelor, dupa care acestea se pot taia cu usurinta, fara a mai exista riscul unei accidentari.

  1. Lipsa de hidratare a unghiilor

Poate suna ciudat acest lucru, dar chiar si unghiile au nevoie de o hidratare intensa. De aceea, pentru prevenirea deteriorarii unghiilor, aplicarea uleiului pentru cuticule este o necesitate.

  1. Aplicarea ojei cand cotul nu este stabil

O alta greseala pe care o comit de multe ori doamnele si domnisoarele in momentul in care isi fac manichiura pe cont propriu, este aceea ca aplica oja pe suprafata unghiei, inainte sa isi stabilizeze cotul.

Este important ca acesta sa fie stabil, pentru ca acest lucru ofera mai mult control asupra mainii, iar astfel nu vor mai fi facute miscari bruste care pot distruge manichiura.

  1. Prea multa oja

Cu siguranta aceasta este o alta greseala comuna a femeilor care isi fac acasa manichiura. Ele folosesc prea multa oja. Nu trebuie sa supraincarcati aceasta pensula Kolinsky Roubloff DS43R10 cu lac atunci cand va faceti manichiura, pentru ca veti risca sa distrugeti manichiura. Sunt foarte mari sansele ca oja sa curga in lateral.

  1. Aplicarea al doilea strat cand nu s-a uscat inca primul

Fara doar si poate, aceasta este inca o greseala mare de tot. Daca primul strat nu s-a uscat inainte de aplicarea celui de-al doilea, exista riscul ca oja sa se lipeasca, si aspectul sa fie unul foarte urat.

Asadar, atunci cand vreti sa va faceti manichiura acasa, incercati sa nu comiteti aceste greseli.

0 Shares
You May Also Like