Ce faci cu mobila cand te muti

Ce faci cu mobila cand te muti

0 Shares
0
0
0

Mutarea intr-o casa noua poate fi interesanta si o piatra de hotar imens in viata ta. Intre zidurile casei dvs. noi veti crea amintiri care sa dureze o viata. Dar inainte de a crea aceste amintiri – este timpul sa va creati casa! Deplasati cutiile si este timpul sa alegeti mobilierul potrivit pentru casa dvs. pentru a putea incepe sa traiti! Indiferent ca este vorba despre mobila clasica sau moderna, sfaturile de mai jos sunt foarte utile.

Dar cum sa alegi mobilierul potrivit? Aveti nevoie de mobilier care nu numai ca va satisface nevoile, ci va respecta si dorintele si bugetul. Aceste sfaturi va vor ajuta sa decideti cum sa alegeti mobilierul perfect pentru noua dvs. locuinta!

  1. Evaluati ceea ce aveti deja si decideti ce sa pastrati sau sa aruncati

Multi dintre noi au cateva piese de mobilier care au ramas cu noi din colegiu, apartamente comune sau patrimonii familiale. Indiferent de situatie, faceti o evaluare sincera a pieselor pe care le detineti in prezent si decideti daca vreti sa le pastrati sau sa scapati de ele. Multe bucati pot fi retusate, refinisate sau pictate pentru a se potrivi cu estetica pe care o alegeti.

Cu toate acestea, este important sa recunoastem timpul si banii implicati in redefinirea mobilierului. Este ok pentru tine? Sunt conforme cu aspectul pe care doriti sa-l atingeti? Daca nu, atunci vindeti sau oferiti mobilier pe care nu il folositi. Odata ce ati decis ce sa faceti cu piesele existente, este timpul sa va planificati cum sa alegeti mobilierul potrivit pentru casa cea noua!

  1. Decideti-va bugetul

Este esential sa stabiliti un buget pentru cheltuielile dvs. pentru mobila. Daca depasiti costul unor piese, puteti avea o casa partial goala pana la epuizarea fondurilor! Este important sa va uitati in mod sincer la finantele dvs. si sa vedeti ce aveti la dispozitie pentru a cheltui pe mobilier.

Puteti sa faceti o evaluare a pieselor de baza pentru a amenaja fiecare camera – living, sufragerie, dormitoare si piese de depozitare. Apoi, aruncati o privire rapida la un site popular de mobila si adaugati impreuna preturile pentru aceste piese. Ceea ce cheltuiesti poate fi un pic diferit – cu toate acestea, acest cadru va va permite sa va mentineti bugetul pe drumul cel bun. De asemenea, va recomandam sa aveti in vedere posibilitatea de a achizitiona accesorii – mese laterale si scaune, arta si decor.

  1. Determinati aspectul estetic al casei dvs.

Acum incepe distractia! Faceti niste brainstorming si cercetari online despre anumite estetici sau desene sau modele pe care le iubiti absolut. Paginile web populare, cum ar fi Pinterest sau Houzz, va permit sa cautati mai multe fotografii la un moment dat si sa le puneti in tablouri de idei. Realizati faptul ca este posibil sa nu reusiti sa re-creati aspectul pe care il iubiti exact, cu toate acestea, puteti obtine ceva destul de aproape!

Ar fi prudent sa va faceti o idee de bord pentru fiecare camera de care aveti nevoie pentru a alege mobilier. Daca aveti un dormitor matrimonial si un dormitor pentru oaspeti, atunci asigurati-va ca separati aceste doua camere astfel incat sa va puteti restrange ideile. De asemenea, fiti deschisi la piese care ar putea sa nu fie exact de la ideogramele dvs., dar pot functiona – in special prin adaugarea de accesorii.

0 Shares
You May Also Like