Ce este si la ce ajuta lemnul palo santo?

Ce este si la ce ajuta lemnul palo santo?

0 Shares
0
0
0

Lemnul palo santo provine din copacul mistic care creste pe coasta Americii de sud, face parte din categoria citricelor si este inrudit cu tamaia si cu smirna.

Acest lemn are o combinatie incredibila de note dulci de pin, lamaie si menta. Despre lemnul palo santo mai trebuie precizat neaparat faptul ca in limba spaniola inseamna lemn sfant.

In ceea ce priveste acest lemn sfant, el poate sa fie folosit de catre persoanele care isi doresc sa transforme meditatia intr-o ceremonie plina de beneficii, datorita faptului ca acesta are proprietati de vindecare si de curatare energetica.

Lemnul palo santo este cunoscut si ca fiind un medicament foarte puternic, care emana o prezenta cereasca si care pastreaza energiile pure si clare, si totodata indeparteaza energiile negative.

Fumul dens si proaspat al lemnului palo santo este ideal si datorita faptului ca poate sa tina la distanta atat tantarii cat si insectele zburatoare. Tocmai acesta este si motivul pentru care oamenii din tari precum Ecuador sau Peru folosesc lemnul in acest scop.

Lemnul palo santo se mai foloseste si datorita faptului ca poate sa ajute la intarirea psihicului, dar si la intarirea sistemului imunitar, datorita proprietatilor sale de vindecare.

In ceea ce priveste latura spirituala, lemnul palo santo este ideal datorita faptului ca ofera o stare inaltatoare care sporeste vibratia energetica din meditatie. Mai mult decat atat, acest lemn permite si o conexiune mult mai puternica cu cursa creatiei Universului.

Tot despre lemnul palo santo se mai spune si ca intensifica creativitatea, si aduce mult noroc persoanelor care cred in puterea magiei sale.

Ei bine, daca pana acum am discutat despre proprietatile spirituale ale lemnului sfant, in continuare vom discuta putin si despre proprietatile vindecatoare ale acestui lemn.

Odata ars, lemnul palo santo emana un fum foarte placut mirositor, care ofera un efect de calmare. Mirosul fumului acestui lemn este ideal pentru meditatie, dar si pentru ameliorarea unor stari de raceala, gripa, astm, stres, dureri de cap, depresii, anxietate, dureri emotionale, etc.

Se mai spune despre lemnul palo santo ca este ideal si pentru calmarea si pentru intarirea sistemului nervos, dar si a sistemului imunitar. Totodata, fumul acestui lemn poate sa fie folosit si in vederea recuperarii mult mai rapide a sanatatii.

Din lemnul sfant se poate produce si ulei, care este perfect pentru aromaterapie, acesta putand sa fie folosit chiar si in sedintele de masaj, iar in acest fel uleiul contribuie la vindecare.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta foarte multa lume se intreaba care ar fi un pret lemn palo santo, insa cu siguranta lemnul sfant are un pret mult prea mic in raport cu toate beneficiile sale.

Cei care isi doresc sa foloseasca acest lemn sfant, trebuie sa tina betisoarele sau crenguta la un unghi de 45 de grade si sa il apropie de sursa de foc. Lemnul trebuie sa arda maxim un minut, apoi trebuie sa fie stins, iar fumul raspandit in toata casa.

Cu siguranta mirosul lemnului va aduce o multime de beneficii, atat din punct de vedere spiritual, cat si din punct de vedere al starii de sanatate.

 

0 Shares
You May Also Like