Ce cheltuieli poate avea proprietarul unui club?

Ce cheltuieli poate avea proprietarul unui club?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre cei care isi doresc sa inceapa o afacere, se gandesc ca ar fi ideal pentru ei sa isi deschida un club de noapte.

De ce o astfel de afacere? Pentru ca tinerii, dar si cei cu varste de 35-40 si chiar cu o varsta mai inaintata, atunci cand au de gand sa se relaxeze, sa uite de griji, si sa asculte muzica sau sa bea un pahar de tarie, aleg sa mearga in club.

Clubul este deasemenea locul in care tinerii nu doar ca asculta muzica, danseaza sau pot bea un cocktail sau tarie, ci pot sa si socializeze. Foarte multe relatii de prietenie sau povesti de dragoste au inceput in club.

Ei bine, cei care intentioneaza sa inceapa o asemenea afacere si sa isi deschida un club, cu siguranta trebuie sa fie constienti de faptul ca au nevoie de o suma destul de mare de bani pentru a-si pune afacerea pe picioare.

In primul rand au nevoie ca spatiul sa fie unul mare astfel incat sa poata sa fie amenajat in functie de preferinte. Totul depinde insa de catre cei de la ISU, pentru ca acestia trebuie sa emita o autorizatie de functionare a clubului.

Dupa ce se obtine autorizatia si se amenajeaza clubul, antreprenorii mai au inca multe cheltuieli, pentru ca au inca nevoie de diferite echipamente.

Un club care se respecta trebuie sa fie dotat cu boxe nexo profesionale, pentru ca trebuie sa fim seriosi si sa recunoastem ca sonorizarea este extrem de importanta pentru un club.

Apoi, este important iarasi ca pe langa boxele de club, antreprenorii sa cumpere si mixere de ultima generatie pentru ca dj-ul angajat al clubului sa aiba la dispozitie echipamente de ultima generatie.

Intr-un club, pentru ca atmosfera sa fie una de vis, nu doar muzica are o foarte mare importanta ci si luminile. Acesta este motivul pentru care cei care intentioneaza sa isi deschida un club, trebuie sa isi indrepte atentia spre echipamente care sa produca lumini specifice in club.

O masina de fum este deasemenea importanta, iar antreprenorii trebuie sa aiba in vedere si acest aspect important, iar pe langa masina de fum mai trebuie cumparat si lichidul de fum periodic.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre cheltuielile pe care trebuie sa le aiba in vedere cei care au de gand sa isi deschida un club.

Deasemenea, cei care au de gand sa isi deschida un club trebuie sa aiba in vedere si faptul ca vor avea de platit lunar costul utilitatilor, iar pe langa asta, mai trebuie sa plateasca si personalul clubului.

Apoi, nu in ultimul rand, cei care intentioneaza sa isi deschida un club, trebuie sa incheie un contract si cu o firma de paza si protectie, pentru a asigura securitatea clientilor in club.

Asadar, dupa cum se poate observa, cei care au de gand sa isi deschida un club, printre altele, mai au de suportat si cheltuielile pe care le-am amintit in acest articol. Tocmai de aceea, ar face bine sa treaca totul pe o foaie de hartie, pentru a vedea daca este sau nu rentabila o asemenea afacere.

0 Shares
You May Also Like