Ce ceasuri de lux prefera barbatii?

Ce ceasuri de lux prefera barbatii?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca atunci cand vine vorba despre bijuterii, barbatii prefera ceasurile de mana de lux. Fireste, nu toti barbatii isi permit ceasuri de mana de lux, insa nu cred ca exista barbat care sa nu aiba in in cutia de bijuterii, cel putin un asemenea accesoriu.

Cei care au o situatie financiara buna, mai mult ca sigur detin colectii impresionante de ceasuri de lux pentru barbati. Unii barbati aleg chiar sa acceseze https://www.casa-amanet.com/cumparamceasuri, pentru a-si vinde ceasurile unei case de amanet care cumpara ceasuri la preturi atractive.

Alti barbati, aleg sa isi indrepte atentia spre casele de amanet online (si/sau offline), pentru a-si cauta ceasurile potrivite. Atunci cand vine vorba despre astfel de accesorii pentru barbati, preferintele sunt diferite.

In randurile care urmeaza, am ales sa prezentam cateva modele de ceasuri de lux preferate de catre barbati; ceasuri care au preturi atractive, si spre care isi pot indrepta atentia persoanele pasionate de asemenea accesorii. Iata asadar cateva exemple de ceasuri luxoase spre care barbatii ar trebui sa isi indrepte atentia:

Sinn UTC

UTC face referore la “Ora universala coordonata” si marcheaza ceasurile care au o asa-numita functie GMT. In ceea ce priveste Sinn UTC, precizam faptul ca acesta este un ceas care are un design curat, si este disponibil avand o bratara metalica; dar cei care isi doresc, pot alege si o o curea din piele cu cusaturi contrastante, sau pot opta pentru o curea de silicon.

In ceea ce priveste acest model de ceas, producatorul foloseste tehnologia de ultima ora pentru a crea ceasuri de cea mai buna calitate, care sunt prevazute cu caracteristici ce se gasesc in mod normal in piese mai scumpe.

De exemplu, cronometrul UTC iese in evidenta datorita marcajelor sale mari, si datorita marcajelor 3, 6, 9 si 12. Cronometrul de 24 de ore GMT al modelului de ceas Sinn UTC, este imprimat pe interior.

Aceasta este asadar un prim model de ceas de lux spre care barbatii isi pot indrepta atentia la casele de amanet. Exista insa si diferite alte optiuni, iar in continuare veti descoperi alte cateva exemple.

Patek Philippe Calatrava

Pentru domnii care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru ceasurile elegante de mana, un ceas Patek Philippe, poate fi considerat drept cea mai buna alegere din lista ceasurilor de lux. In mod evident, un asemenea ceas nu este accesibil tuturor, dat fiid faptul ca costa in jur de 10.000 de euro, insa pentru barbatii care au o situatie financiara foarte buna, accesoriul poate reprezenta o solutie foarte buna.

Laco Pilots Watch tip B

Acest model de ceas este inspirat de designul tipic “Fliegeruhr”, si a castigat premiul IF Design in 2015.

Aceste modele de ceasuri se gasesc doar in diametre cuprinse intre 36 de mm si 55 de mm. Aceste ceasuri de otel dispun de finisaje diferite, care le confera o imagine de epoca. Cadranul ceasurilor Laco Pilots Watch tip B, are indicele de ora din interior cu minute mari pe inelul exterior, ceea ce creaza un calendar perfect.

In interiorul ceasului se pot vedea miscari inspirate de ETA.  In ceea ce priveste curelele acestor ceasuri, cele mai multe dintre ele sunt din piele, si au un design nituit specific ceasurilor de epoca.

Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendar

Atunci cand vine vorba despre cumpararea unui ceas de lux de la un brand renumit de pe piata, de multe ori oamenii se gandesc la preturi de ordinul sutelor de mii de euro. Exista insa si ceasuri de lux care au preturi mult mai accesibile acum, iar in continuare veti descoperi Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendar.

Frédérique Constant este fara doar si poate, unul dintre cele mai importante nume de pe piata ceasurilor de mana de lux, care scoate mereu pe piata ceasuri de “lux la preturi accesibile”.

Calendarul Perpetual Slimline este un ceas de lux scos pe piata de catre acest mare brand, si care este la mare cautare dat fiind faptul ca pretul sau este mai mic de 10.000 de euro. Pentru cei pasionoati de ceasuri de lux, acesta poate fi considerat un ceas perfect.

Ceasul are un diametru de 42 mm, este alimentat de calibrul FC-755, iar ce grosimea acestuia este de 10,2 mm.  Exista ceasuri de lux care sunt mai usoare decat acest model, insa in ciuda acestui aspect, Frédérique Constant Slimline Perpetual Calendar, este un ceas usor de purtat.

Cei care isi doresc sa detina un asemenea accesoriu, vor cheltui in jur de 10.000 de euro pentru achizitionarea acestuia. Cei care detin deja un asemenea ceas si isi doresc sa il vanda, trebuie sa acceseze https://www.casa-amanet.com/cumparamceasuri, pentru a-l vinde.

O casa de amanet reprezinta cea mai buna solutie pentru toti cei care isi doresc sa cumpere sau sa vanda ceasuri de lux la cele mai atractive preturi. Tineti cont de acest lucru, si cautati un asemenea ceas, sau alt model de ceas de lux, la o casa de amanet.

 

0 Shares
You May Also Like