Ce beneficii are argintul?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vine vorba despre bijuterii, parerile si preferintele oamenilor sunt impartite, pentru ca exista persoane care aleg argintul, si exista persoane care aleg aurul.

Cei care isi doresc sa aiba parte de cele mai frumoase si elegante bijuterii, la cele mai atractive preturi, cu siguranta isi indreapta atentia catre bijuteriile din argint. La casele de amanet argint se pot gasi diferite tipuri de bijuterii din argint, de la inele si bratari, pana la cercei si lantisoare sau alte bijuterii din argint.

Exista persoane care isi indreapta atentia spre asemenea bijuterii pentru ca isi doresc pur si simplu sa le poarte pentru a-si completa tinutele din viata de zi cu zi. Altii isi doresc sa poarte bijuterii din argint atunci cand participa la diferite evenimente.

Ei bine, exista si situatii in care anumite persoane isi indreapta atentia spre casele de amanet cu scopul de a-si alege una sau mai multe bijuterii din argint, pentru beneficiile pe care le are acest metal asupra organismului. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza vom descoperi impreuna ce beneficii are argintul.

Care sunt avantajele bijuteriilor de argint?

Ca metal, argintul are beneficii semnificative pentru sanatate care au fost folosite de-a lungul secolelor in intreaga cultura. Argintul are o experienta dovedita ca un puternic agent antimicrobian care combate infectiile si ajuta la prevenirea racelii si a gripei, vindecarea ranilor si multe altele.

Argintul ajuta si la reglarea si circulatia caldurii interne. Multi au raportat imbunatatiri ale nivelului de energie si echilibru in starea de spirit dupa purtarea argintului, deoarece proprietatile sale naturale pot compensa perturbatiile electrice externe, pot imbunatati circulatia si echilibrul general al temperaturii corporale si pot ajuta la mentinerea curateniei si imunitatii.

Argintul are o istorie lunga in ceea ce priveste antibioticele si sterilizarea, cu multe femei si barbati purtand bijuterii de argint pentru a preveni infectia, simptome de raceala/gripa si orice alt virus, bacterii etc.

Argintul pastreaza, de asemenea, elasticitatea vaselor noastre de sange joaca un rol in formarea osoasa si vindecare, precum si in ceea ce priveste intretinerea si reparatia pielii.

In cele din urma, argintul are un beneficiu direct tangibil in a ne ajuta sa evitam substantele potential toxice – ca metal, argintul reactioneaza si transforma culoarea atunci cand intalneste multe alte substante chimice care sunt toxine cunoscute.

De tinut minte

Un cuvant scurt de avertizare – In ciuda faptului ca argintul are multe beneficii dovedite (si unele nedovedite) pentru sanatate, exista si situatii in care anumite persoane sunt alergice la argint.

Pentru acesti indivizi, purtarea de argint poate avea efectul opus, provocand o eruptie cutanata sau schimbarea culorii pielii. Daca suferiti de o alergie de argint, veti dori sa cautati in alta parte beneficii de sanatate prin purtarea de bijuterii.

Asadar, dupa cum se poate observa din articol, exista persoane care isi indreapta atentia spre bijuteriile din argint datorita faptului ca acestea le pot completa tinuta din viata de zi cu zi, sau tinuta special aleasa pentru evenimente, in timp ce altii isi aleg asemenea bijuterii datorita beneficiilor pe care le are purtarea acestor bijuterii din argint.

0 Shares
You May Also Like