Ce ar trebui sa stiti despre casele inteligente pentru a va ajuta sa alegeti optiunile potrivite?

Ce ar trebui sa stiti despre casele inteligente pentru a va ajuta sa alegeti optiunile potrivite?

0 Shares
0
0
0

Casele inteligente devin rapid o necesitate. Datorita faptului ca locuintele moderne devin din ce in ce mai conectate, consumatorii au posibilitatea de a automatiza anumite aspecte ale casei lor, de a imbunatati eficienta energetica si chiar de a face casa lor mai sigura. Dar, cu atat de multe produse pentru case inteligente disponibile, poate fi dificil sa stii de unde sa incepi.

Casele inteligente nu sunt un singur dispozitiv, ci mai degraba o colectie de dispozitive conectate care functioneaza impreuna intr-un singur loc. Exista mai multe dispozitive si servicii pentru case inteligente pe piata in prezent. In functie de nevoile si bugetul dvs., exista ceva pentru toata lumea. Sa aruncam o privire asupra unora dintre cele mai bune optiuni de case inteligente disponibile in prezent.

Ce este o casa inteligenta?

O casa inteligenta este o casa care a fost modernizata cu tehnologie pentru a o face mai “inteligenta”. Intr-o casa moderna, dispozitivele pot fi conectate si controlate de la distanta printr-o retea. Aceasta include totul, de la becuri la masini de spalat si chiar usa de garaj. Sistemele de casa inteligenta sunt concepute pentru a va face viata mai comoda prin conectarea tuturor acestor dispozitive intre ele.

Acest lucru inseamna ca le puteti controla pe toate dintr-o singura locatie. De asemenea, inseamna ca, in cazul in care unul dintre aceste dispozitive se strica, acesta poate fi identificat cu usurinta si reparat de la distanta.

Camere de securitate

Odata cu aparitia caselor inteligente, camerele de securitate au devenit si ele din ce in ce mai inteligente. Camerele de securitate exista de mult timp. Dar pana acum, acestea aveau doar caracteristici foarte simple.

Cu toate acestea, in ultimii ani, tehnologia a avansat, iar camerele de securitate au devenit mai inteligente. Majoritatea camerelor de securitate pot fi acum conectate la un hub pentru case inteligente. Acest lucru le permite sa fie controlate de la distanta prin intermediul unor aplicatii.

Mai mult, acestea vin acum si cu functii suplimentare, cum ar fi recunoasterea faciala si senzorii de miscare. Aceste progrese au permis camerelor de securitate sa devina o parte mult mai integranta a sistemului de case inteligente. Ca atare, este important sa investiti intr-una care sa va satisfaca nevoile.

Daca doriti o vedere larga, veti dori sa cautati o camera de securitate cu obiectiv cu unghi larg. Iar daca doriti ca aceasta sa functioneze in conditii de iluminare slaba, veti dori una cu un senzor puternic.

Termostate inteligente

In trecut, termostatele erau dispozitive simple care erau usor de trecut cu vederea. Cu toate acestea, astazi, sunt termostate inteligente care pot fi controlate printr-o aplicatie pentru smartphone sau prin intermediul unui asistent vocal.

Termostatele inteligente pot fi folosite cu alte dispozitive inteligente pentru casa, cum ar fi un hub inteligent, pentru a va ajuta sa creati o casa complet automatizata. De asemenea, termostatele inteligente pot fi controlate de la distanta. Acest lucru inseamna ca puteti modifica temperatura de oriunde, fie ca sunteti acasa sau in vacanta.

Mai mult, un termostat Salus SQ610RF va pot invata si obiceiurile. Acest lucru inseamna ca va pot intelege mai bine rutinele zilnice, astfel incat sa puteti fi mai confortabil atunci cand aveti nevoie.

Dupa cum puteti vedea, exista multe dispozitive inteligente pentru casa. In functie de nevoile si bugetul dvs., exista ceva pentru toata lumea. Ceea ce este important de retinut, totusi, este ca o casa inteligenta nu inseamna doar adaugarea unuia sau a doua dispozitive.

Mai degraba, este vorba de integrarea si conectarea tuturor dispozitivelor dvs. intr-un singur loc. Acest lucru inseamna ca trebuie sa va asigurati ca alegeti dispozitive care sunt usor de instalat si de integrat cu configuratia dvs. actuala.

0 Shares
You May Also Like