Ce aplicatii folosim pentru inregistrare vocala?

Ce aplicatii folosim pentru inregistrare vocala?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile ne ofera posibilitatea de a instala tot felul de aplicatii. Unele ne pot fi ghid in calatorie, altele ne pot ajuta sa socializam, in timp ce alte aplicatii ne ofera posibilitatea de a efectua inregistrari vocale.

Puteti folosi un smartphone Android pentru a efectua inregistrari vocale. Un asemenea telefon este ieftin, la fel ca si majoritatea accesoriilor si a multor piese telefoane Allview, asa ca pentru aceste sarcini, puteti alege un telefon Allview.

Pana atunci insa, iata cateva aplicatii de inregistrare vocala pe care le puteti instala!

Voice Recorder HD

Proiectata cu o interfata de utilizator simplificata; aceasta aplicatie va permite sa faceti inregistrari vocale de inalta calitate a prelegerilor, interviurilor sau jurnalelor pentru referinte viitoare.

Cu aceasta aplicatie, va puteti bucura de pana la 2 ore de inregistrari vocale neintrerupte, puteti salva inregistrarile pe computer sau le puteti partaja prin e-mail sau alte aplicatii de partajare. Proiectata pentru a suporta atat iOS cat si Android, Voice Recorder HD este una dintre cele mai bune aplicatii pe care trebuie sa le descarcati astazi.

FL Studio Mobile

Desi aceasta aplicatie se incadreaza mai mult pe categoria de muzica, este, de asemenea, una dintre cele mai bune aplicatii de inregistrare vocala pe care ar trebui sa le luati in considerare. Cu aceasta aplicatie, puteti inregistra cu usurinta vocile in timp ce folositi efectele disponibile pentru a edita si a face inregistrarile mai captivante.

Foarte preferata de utilizatorii care aspira sa fie muzicieni si DJ, FL Studio Mobile este o alta aplicatie de inregistrare vocala pe care nu o puteti rata.

Automatic Call Recorder

Cautati un mod perfect de inregistrare a apelurilor telefonice? Ei bine, Recorderul automat de apeluri este cea mai buna aplicatie de luat in considerare.

Conceputa atat pentru Android cat si pentru iOS, aceasta aplicatie va permite sa selectati care apeluri doriti sa le inregistrati, sa adaugati note si sa impartasiti aceste apeluri cu prietenii si familia prin intermediul retelelor de socializare, Dropbox, e-mail sau SMS.

Recorderul automat de apeluri dispune de o versiune gratuita si platita, ceea ce o face sa fie necesara personalului de afaceri, studentilor, jurnalistilor si unitatilor de investigare.

ipadio

Foarte apreciata pentru interfata sa prietenoasa, ipadio este una dintre cele mai usoare aplicatii care face inregistrarea fisierelor audio extrem de usoara si plina de distractie. Aceasta aplicatie va permite sa inregistrati interviuri si prelegeri pana la 60 de minute, sa adaugati titluri si fotografii, apoi sa le postati pe site-urile dvs. de socializare preferate folosind smartphone-ul Android sau iOS.

In timp ce utilizati aceasta aplicatie, nu trebuie sa va deranjeze conectivitatea datelor, deoarece aceasta aplicatie va astepta urmatoarea retea disponibila pentru a incarca toate inregistrarile pe net sau in wordpress. Cu o astfel de aplicatie exclusiva la dispozitie, ce mai cauti?

Evernote

In continuare, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii pentru Android si iOS, avem aplicatia Evernote. Dezvoltata de Evernote Corporation, aceasta aplicatie va ofera cea mai buna modalitate de planificare, organizare, editare si partajare a documentelor dvs. fara a fi nevoie sa includeti o aplicatie de rezerva.

Cand vine vorba de inregistrari audio, Evernote va permite sa profitati de capacitatea sa de inregistrare integrata, facand clic pe pictograma microfonului.

Acestea sunt asadar, cateva aplicatii ideale pentru inregistrare vocala, si cu siguranta pe telefoanele Allview, vor face fata fara probleme. Puteti alege telefoane Allview pentru a le folosi in acest scop, si veti constata ca atat telefoanele, cat si piese telefoane Allview, dar si accesoriile compatibile acestora, au preturi atractive. In plus, aveti mai multe optiuni la dispozitie pentru a face cea mai buna alegere a telefonului.

0 Shares
You May Also Like