Ce accesorii smartphone pot fi utile?

Ce accesorii smartphone pot fi utile?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi, asa ca este firesc ca toti sa ne dorim dispozitive foarte performante, care sa faca fata tuturor cerintelor.

Ei bine, indicat ar fi insa ca toate persoanele care isi cumpara un smartphone, sa isi indrepte atentia si spre accesorii de protectie precum o husa smartphone sau o folie de protectie din sticla pentru a proteja ecranul.

In plus, pe langa accesoriile de protectie, utilizatorii isi mai pot indrepta atentia spre diferite alte accesorii telefoane, pe care le vom enumera in cele ce urmeaza.

Console/controlere pentru jocuri

In timp ce cele mai multe jocuri disponibile in Magazin Play sau App Store sunt concepute pentru ecranul tactil, dar exista inca multe tipuri de jocuri disponibile pentru console, inclusiv jocuri de curse, jocuri de actiune sau jocuri puzzle. Jocurile pot fi jucate mai bine folosind o consola sau un controler si este mult mai uimitor si placut atunci cand aveti un controler.

Exista diversi diversi controlori de jocuri, cum ar fi de exemplu GameSir G3S 2.4GHz wireless Bluetooth Gamepad Controller, care este unul dintre cele mai populare astfel de accesorii, care este  compatibil cu Android 4.0 sau versiuni ulterioare, Windows si PS3, compatibil cu Android 4.0 sau versiuni ulterioare, Windows si PS3.SteelSeries Stratus XL, Bluetooth Wireless Controller pentru jocuri reprezinta o alta solutie populara pe care majoritatea oamenilor o cumpara, compatibila cu  Windows + Android, Samsung Gear VR, HTC Vive si Oculus.

De asemenea, puteti verifica BEBONCOOL Wireless Bluetooth Game Controller cu Clip pentru Android cu design minimalist de buzunar.Un asemenea accesoriu este perfect in timp ce calatoriti aici si acolo.

Incarcatoarele solare

Daca sunteti un motociclist sau un excursionist si doriti sa tineti dispozitivul incarcat si pregatit in timp ce va aflati in miscare, un incarcator solar pentru telefonu poate fi de ajutor pentru nevoile dvs. de incarcare. Panourile solare au fost utile in jur de zeci de ani si vin in toate formele si dimensiunile.

Ca urmare, panourile solare portabile sunt, de asemenea disponibile acum pentru a va incrca Smartphone-ul, camera de actionare, laptopul sau banca de alimentare portabila in timp ce faceti drumetii. Dupa cateva ore, stand la soare, toate nevoile dvs. de incarcare se vor implini!

Daca doriti sa obtineti unul dintre ele, panoul solar RAVPower 16W este cel mai bun, vine cu un design excelent si o calitate mai usoara, este mai usor de transportat, este durabila si impermeabil.

Incarcatoare de masina

Esti un om ocupat si trebuie sa pleci dint-run loc in altul foarte rapid, de cele mai multe ori conducand masina in scopuri diferite? Daca raspunsul este da, atunci cu siguranta este foarte greu sa tii smartphone-ul incarcat tot timpul. Din fericire, exista o multime de incarcatoare excelente de masina disponibile pe care le puteti utiliza pentru a incarca telefonul mobil in timp ce conduceti masina.

Puteti sa va indreptati atentia de exemplu spre Anker 24W Dual USB Car Charger, care vine cu PowerIQ si VoltageBoost pentru a oferi cea mai rapida incarcare posibila pana la 4.8 sau 2.4 amperi pe port.

0 Shares
You May Also Like