Care sunt cele mai mari cheltuieli pentru o nunta?

0 Shares
0
0
0

Este evident faptul ca o nunta este destul de costisitoare, motiv pentru care viitorii miri trebuie sa aiba un buget destul de mare la dispozitie pentru a-si organiza nunta, asta in conditiile in care dupa terminarea evenimentului, isi doresc sa mai ramana cu bani frumosi din cei adunati la cinste.

Ei bine, si daca tot am spus ca o nunta este destul de costisitoare, in continuarea acestui articol vom vedea si care ar fi cele mai mari cheltuieli pentru o nunta, pentru ca viitorii miri sa stie ce ii asteapta.

In primul rand, totul porneste de la localul la care se va desfasura evenimentul, pentru ca preturile meniurilor pot sa difere, in functie de complexitatea meniurilor, dar si in functie de popularitatea restaurantului.

Plus de asta, pe langa preturile meniurilor, sala de nunti poate sa puna la dispozitia mirilor si un maestru de ceremonii, un dj, un fotograf si un cameraman care sa filmeze nunta, iar astfel mirii vor putea sa scape de o cheltuiala in plus, insa in aceste conditii, si preturile meniurilor vor fi mult mai mari.

In cazul in care mirii nu au de gand sa opteze pentru un maestru de ceremonii al localului, si au o alta preferinta, atunci trebuie sa stie ca pentru serviciile maestrului de ceremonii, trebuie sa scoata o anumita suma din buzunar, in functie de tariful acestuia. Sunt maestrii de ceremonii ieftini, dar si maestrii de ceremonii scumpi, asa ca pretul nu este unul standard privind acest serviciu.

Mai apoi, conteaza foarte mult si ca dj-ul sa fie unul foarte bun. Sunt deasemenea miri care nu isi doresc neaparat un dj renumit, insa isi doresc un artist renumit la nunta, iar pentru asta trebuie sa cunoasca faptul ca un pret artisti nunta va reprezenta deasemenea o cheltuiala mare pentru ei, insa o nunta la care sunt invitati artisti renumiti, va ramane in memoria tuturor.

Dupa ce s-a stabilit si acest aspect, viitorii miri trebuie sa cunoasca si faptul ca, trebuie sa isi indrepte atentia spre un fotograf foarte bun, care face poze de nunta deosebite, iar aici trebuie mentionat faptul ca fotografi de nunta sunt o multime, insa nu toti ofera servicii de cea mai buna calitate. Cei mai buni fotografi sunt de regula si mai scumpi, asa ca trebuie tinut cont de acest aspect.

Iarasi este extrem de important ca pe langa fotograful de la nunta, si cameramanul care filmeaza intreaga nunta sa fie unul foarte bun, pentru ca nunta trebuie sa fie filmata foarte clar, trebuiesc filmate toate momentele importante, pentru ca mirii in mod evident isi vor dori sa revada nunta lor.

Dupa ce se stabilesc toate aceste detalii, mai urmeaza ca mireasca sa isi aleaga rochia de mireasa, incaltamintea si accesoriile, care si acestea vor fi destul de costisitoare.

In acelasi timp, mai trebuie ca si mirele sa isi aleaga costumul de mire, incaltamintea si accesoriile, iar toate acestea costa si ele destul de mult.

Ei bine, acestea sunt in mare parte cele mai mari cheltuieli privind organizarea unei nunti, insa cu siguranta mai sunt si alte cheltuieli minore, care adunate la un loc, pot insemna o suma mare de bani.

0 Shares
You May Also Like