Care sunt cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor Huawei P20?

Care sunt cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor Huawei P20?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane isi indreapta atentia spre smartphone-urile de la Huawei atunci cand au nevoie de un dispozitiv nou, iar telefoanele din gama P20 sunt la mare cautare in clipa de fata. Acestea, in cazul in care sunt protejate cu o folie de protectie din sticla pentru display Huawei P20 si daca sunt pastrate in huse compatibile, au o durata de viata indelungata, si pot functiona fara probleme.

Fireste, exista si exceptii, iar in continuare vom vedea care sunt cateva dintre cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor care fac parte din gama Huawei P20, iar aici pe langa modelele P20 mai amintim si P20 Lite dar si P20 Pro.

Problema camerei

Desi camerele P20, P20 Lite si P20 Pro sunt grozave in multe moduri, au fost raportate cazuri de calitate proasta a camerei. Cel mai adesea, acestea sunt probleme de software care pot fi rezolvate atunci cand actualizati software-ul ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea, puteti incerca cateva aplicatii de camera personalizate si sa vedeti daca functioneaza mai bine.

Jackul pentru casti nu functioneaza

Cand mufa de casti nu functioneaza, nu veti putea sa obtineti un sunet de calitate de la casti. Aceasta poate fi o experienta dureroasa atunci cand sunteti iubitor de muzica.

Este posibil ca problema sa provina din castile pe care le utilizati. Incercati sa le schimbati cu o alta pereche de casti si vedeti daca exista vreo imbunatatire. De asemenea, puteti regla setarea sunetului si actualiza driverul de sunet al dispozitivului.

Aplicatiile care nu raspund / Aplicatiile continua sa se blocheze

Cand unele aplicatii nu raspund in dispozitivul dvs. Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista o serie de motive posibile. Problemele sunt in mare parte cu aplicatiile si, in cateva ocazii, dispozitivul poate cauza si problema.

Cardul SD nu functioneaza

Spatiul de memorie este important pentru fiecare utilizator de smartphone. Puteti extinde memoria interna cu carduri SD si este frustrant atunci cand cardul SD nu functioneaza in dispozitiv.

Primul pas catre solutionarea acestei probleme este sa va asigurati ca cardul SD special pe care il aveti nu este deteriorat. Puteti utiliza un cititor de carduri pentru a-l conecta la un computer si a vedea daca este detectat. Daca cardul are unele probleme, puteti sa il formatati si sa incercati din nou. Folositi numai cardul SD de buna calitate, care este compatibil cu dispozitivul dvs. si daca sunteti sigur ca problema este cu dispozitivul, puteti sa va duceti telefonul intr-un service pentru ca specialistii sa remedieze problema.

Problema slaba a receptiei semnalului de telefon mobil / caderea apelului

Semnalul celular slab este o problema majora care afecteaza obiectivul principal al unui telefon mobil, care este sa va ajute sa ramaneti conectat. Atunci cand semnalul telefonului mobil este slab sau fluctueaza foarte mult, problema scaderii apelurilor este inevitabila.

Cand observati aceasta problema in dispozitivul dvs. Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro, exista putine lucruri pe care le puteti face pentru a-l corecta. Asigurati-va ca simul dvs. nu este dezactivat in setarea SIM. Incercati sa cautati manual reteaua pe dispozitivul dvs. Scoateti cartela SIM aproximativ un minut si reintroduceti-o. Schimbati unele setari de retea si daca toate eforturile nu reusesc sa rezolve problema, efectuati repornirea de baza. Daca problema persista ulterior, poate fi necesar sa contactati Huawei sau un tehnician atestat.

0 Shares
You May Also Like