Care sunt cele mai bune aplicatii de inregistrare vocala?

Care sunt cele mai bune aplicatii de inregistrare vocala?

0 Shares
0
0
0

Tehnologia a continuat sa evolueze datorita unei game enorme de descoperiri atat in ​​lumea computerelor, cat si in lumea smartphone-urilor.

Indiferent daca intentionati sa inregistrati discutii importante, prelegeri sau sedinte de afaceri cu colegii sau partenerii de afaceri, o inregistrare vocala de inalta calitate la dispozitie ar putea fi optiunea perfecta.

Aplicatiile de inregistrare vocala sunt foarte esentiale pentru jurnalisti sau pentru unitatile de investigare. Ele ajuta la crearea celor mai bune podcast-uri si note audio, care sunt ideale pentru desfasurarea de investigatii si tutoriale.

Cu toate acestea, din cauza limitarilor de confidentialitate in majoritatea tarilor, dispozitivele iOS si Android nu au reusit sa includa aplicatii de inregistrare puternice in dispozitivele lor.

In cazul in care s-ar putea sa cautati cele mai bune aplicatii de inregistrare pentru smartphone-ul dvs., nu trebuie sa va faceti griji, deoarece majoritatea dezvoltatorilor au reusit sa lanseze aplicatii de calitate care pot fi instalate atat pe un telefon mobil iPhone, cat si pe un smartphone Android, iar in continuare puteti descoperi cateva dintre acestea.

  1. Rev Recorder audio si voce

Una dintre cele mai bune aplicatii pe care trebuie sa le descarcati pentru smartphone-ul dvs. iOS sau Android este Rev Audio si Voice Recorder.

O aplicatie simpla care va permite sa inregistrati note, prelegeri, interviuri si intalniri de afaceri speciale; aplicatia Rev va permite sa editati, sa organizati si sa impartasiti aceste inregistrari folosind oricare dintre aplicatiile dvs. preferate de partajare.

Aceasta aplicatie are o interfata de utilizator concisa si o capacitate puternica de inregistrare audio.

  1. Memos audio

O alta aplicatie care functioneaza perfect atat pentru un telefon mobil iPhone care vine cu sistemul de operare iOS cat, si pentru Android este aplicatia Audio Memos. Proiectat cu o interfata de utilizator intuitiva; aceasta aplicatie este in masura sa inregistreze automat fisiere audio clare chiar si atunci cand telefonul este in modul de repaus.

Cu o astfel de aplicatie, puteti inregistra cu usurinta prelegeri, interviuri si intalniri de afaceri, apoi le puteti trimite in e-mail pentru stocare sau partajare cu prietenii sau partenerii de afaceri.

  1. AudioNote

O alta aplicatie de care nu va puteti lipsi pentru a efectua inregistrari vocale, cu siguranta este aplicatia AudioNote. Dezvoltata de Luminant Software Inc., aceasta aplicatie ofera studentilor si personalului de afaceri modalitatea perfecta de a inregistra prelegeri, interviuri si sesiuni de studiu, fara a-si face griji pentru calitatea sunetului.

Pentru a evita pierderea de timp in cautarea unei anumite inregistrari, aceasta aplicatie ofera legaturi speciale care va parcurg cu usurinta prin fiecare inregistrare. Daca Smartphone-ul dvs. nu este suficient, puteti utiliza functia de asistenta pentru a vizualiza inregistrarile pe computer sau Mac.

Ati dori sa va impartasiti inregistrarea cu prietenii si colegii? Ei bine, aplicatia AudioNote va permite sa partajati cele mai bune fisiere audio prin Dropbox, Wi-Fi si iCloud.

  1. ClearRecord Pro

O alta aplicatie de inregistrare pe care trebuie sa o aveti instalata pe smartphone, indiferent ca detineti un telefon mobil iPhone sau un telefon Android, este aplicatia ClearRecord Pro.

O alta aplicatie de inalta calitate, care accepta functia de reducere a zgomotului ambiental (ANR), aceasta aplicatie speciala va permite sa inregistrati fisiere audio chiar si in cele mai extreme conditii, fara a intrerupe calitatea sunetului.

Pentru a va asigura ca va salvati fisierele intr-un mod pe care nu il veti uita, puteti alege sa editati, sa etichetati si sa adaugati fotografii in fisierele dvs. audio.

Aplicatia ClearRecord Pro are o functie de reluare automata in cazul in care ati primit un apel telefonic mai devreme si va permite sa impartasiti cea mai buna inregistrare prin Dropbox, Wi-Fi sau e-mail, in cazul in care aveti nevoie de o discutie detaliata cu membrii grupului.

0 Shares
You May Also Like