Care sunt avantajele unei tigari electronice de unica folosinta fata de una reincarcabila

0 Shares
0
0
0

In ultimii 15 ani, tigarile electronice au trecut prin multe transformari, tehnologia si investitiile in aceasta industrie crescand considerabil de la an la an. In ultima perioada, pe piata au fost introduse tigarile electronice de unica folosinta, fiind ultima inovatie in materie de vaping. Acestea au devenit foarte populare, atat printre incepatori, cat si printre cei avansati, avand nenumarate avantaje fata de tigarile clasice. Insa, multe persoane se intreaba cum se compara cu tigarile electronice reincarcabile si de ce sunt o alegere mai buna decat acestea.

Tigarile electronice de unica folosinta versus cele reincarcabile

·   Mai usor de folosit

Un disposable de unica folosinta este cea mai usoara metoda de a intra in lumea vaping-ului. Acesta este si cel mai important avantaj, nefiind necesare cunostinte suplimentare pentru ingrijire, incarcare sau modificarea voltajului ca in cazul altor device-uri mai complexe. Ele pot fi folosite imediat cum au fost achizitioane, fiind deja echipate cu o baterie incarcata, lichid cu sau fara nicotina si aroma preferata. Aceasta se actioneaza prin inhalare, neavand nici macar un buton, simplitatea si confortul fiind cele mai importante lucruri.

· Dimensiuni mai reduse

Tigarile electronice reincarcabile mai avansate pot avea o dimensiune si o greutate destul de mare, lucru ce va poate deranja, mai ales atunci cand sunteti pe drum. O tigara electronica compacta de unica folosinta are o marime mai redusa fiind foarte usor de transportat. De asemenea, in momentul in care s-a terminat trebuie doar sa o aruncati, in acest fel nefiind necesar sa luati o sticluta de lichid suplimentara pentru reincarcare.

· Nu trebuie incarcata

Fiind de unica folosinta, nu trebuie sa va faceti griji cu incarcarea bateriei sau a lichidului. Acestea vin de cele mai multe ori cu o capacitate cuprinsa intre 500 si 2500 de pufuri, fiind capabila sa va tina cateva zile, in functie de modul in care fumati.

· Poate fi folosita pentru a incerca tigarile electronice

In cazul in care sunteti fumator de tigari clasice si nu stiti daca tigarile electronice sunt pentru dumneavoastra, aceste device-uri desposable sunt perfecte pentru a testa. Datorita pretului redus de achizitie, nu va obliga sa o folositi pe termen lung, putand in acest fel sa renuntati la ea oricand, fara nciun angajament financiar serios.

Un lucru ce trebuie avut in vedere este impactul asupra mediului inconjurator. Datorita faptului ca aceste tigari electronice sunt de unica folosinta, poate avea un efect negativ asupra naturii, prin crearea deseurilor si a gunoiului. Din acest motiv, pe termen lung este recomandat sa folositi o tigara electronica reincarcabila pentru a va minimiza impactul si a va putea bucura in continuare de un mod mai placut de a fuma.

0 Shares
You May Also Like