Care sunt avantajele rafturilor metalice industriale?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele rafturilor metalice industriale?Rafturile metalice industriale, in mod evident sunt unul dintre cele mai puternice tipuri de rafturi, sunt deosebit de eficiente in spatiu si robuste, si sunt acele rafturi pe care le puteti obtine pentru depozitul dvs., care va vor oferi o serie importanta de beneficii.

Rafturile metalice pot fi independente, dar acestea pot fi de-asemenea si proiectate intr-un sistem de rafturi sau mai pot fi incorporate intr-un sistem de afisare. Exista multe avantaje evidente si poate unele care nu sunt atat de evidente. Exista, de asemenea, cateva puncte de luat in considerare – oxidare, coroziune, daune – dar acestea sunt probleme rezolvate si nu ar trebui sa umbriti utilizarea rafturilor metalice. Rafturile metalice industriale sunt. . .

Versatile: rafturile metalice vin intr-o serie de modele – „in afara raftului”. Puteti obtine rafturi de calitate industriala la angrosistul dvs. si puteti sa le aveti in depozit in doar cateva zile. Sau puteti alege sa lucrati cu un designer de depozit si puteti obtine rafturi metalice personalizate. Poate dura ceva mai mult, dar veti avea inaltimi si lungimi care utilizeaza cel mai bine spatiul dvs.

Eficiente in ceea ce priveste spatiul de care dispuneti: rafturile metalice va ofera mai mult spatiu in orice zona data. Puteti depozita si pe lateral, si puteti avea rafturi la diferite niveluri. Asigurati-va ca aveti grija de instructiunile privind greutatea si nu supraincarcati rafturile.

Usor de asamblat: Rafturile metalice vin deseori in piese si au nevoie de asamblare. Daca retailerul dvs. de produse de depozit nu va asambleaza rafturile, nu va temeti niciodata – directiile sunt simple si necesitati doar niturile pentru a le pune laolalta.

Rafturile fara nituire pot rezista la 1.500 de kilograme. Combinatiile de rafturi cu o singura nituire si dublu nit au o grinda incrucisata care este asigurata fie de doua sau patru nituri. O singura nituire poate tine 350 de kilograme, dar nitul dublu mai mult decat dubleaza capacitatea de greutate. Din cauza celor patru nituri si grinda transversala, acesta tine 1.500 de kilograme. Uneori, un produs cu greutate mai usoara intr-un spatiu mai mare este de preferat greutatii grele pe un singur raft – inca un motiv pentru care rafturile metalice sunt atat de versatile – ai de ales.

Durabil: rafturile metalice industriale pot rezista la temperaturi extreme, precum si unor factori cum ar fi de exemplu uzura stivuitoarelor si a manipulantilor, cu conditia sa fie finisate corespunzator pentru a evita corodarea sau oxidarea.

Metalul de calitate industriala este mai puternic in comparatie cu cel obisnuit, dar totusi chiar si acesta are nevoie de protectia corecta. Raftul tau va trebui sa fie prevazut cu un finisaj galvanizat sau sa fie vopsit. Ambele tipuri de finisaje au avantajele si dezavantajele lor in ceea ce priveste evitarea coroziunii, insa rafturile metalice vopsite par a fi mai placute din punct de vedere estetic.

Procesul de galvanizare nu poate distribui invelisul uniform, si pot exista puncte dure. Metalele galvanizate au o mare rezistenta la coroziune, dat fiind faptul ca sunt acoperite cu zinc. In momentul in care rafturile metalice sunt vopsite, vopseaua este aplicata uniform si pe intreaga unitate de raft, datorita procesului de scufundare, ceea ce duce la o finisare lina.

Deschis: rafturile metalice ofera un forum deschis pentru vizualizarea usoara a produselor, facand produsele mai accesibile. Rafturile metalice va ofera posibilitatea sa aranjati cutii, intr-un asa fel incat acestea sa fie mult mai usor accesibile pentru colectorii dvs. de comenzi. Inventarul este mai rapid atunci cand in depozit rafturile sunt metalice, deoarece totul poate fi vazut, iar marfurile deteriorate sunt usor de identificat – puteti vedea orice cutii protejate sau un produs inlocuit. Toate acestea echivaleaza cu locuri de munca mai eficiente si cu personal eficient.

Eficient din punct de vedere al costurilor: rafturile metalice sunt cunoscute dat fiind faptul ca sunt printre cele mai putin costisitoare solutii in ceea ce priveste spatiile si solutiile de depozitare din incinta depozitului. Deoarece exista atat de multe tipuri de rafturi metalice, se poate spune ca exista practic cate cel putin un tip de raft disponibil pentru fiecare buget.

Ca in orice afacere, primesti ceea ce platesti, asa ca nu te lasa pacalit cu cel mai mic cost. Verificati intotdeauna calitatea metalului, finisajul, greutatea si capacitatea de depozitare, asigurandu-va ca raftul corespunde nevoilor dvs.

Dupa cum se poate vedea din cele discutate in randurile de mai sus ale acestui articol, rafturile metalice reprezinta cea mai eficienta solutie pentru depozitarea marfurilor in cadrul unui depozit.

Indiferent de faptul ca tocmai ce ati intrat pe piata, sau ca sunteti o companie cu o bogata experienta, puteti accesa cu incredere https://www.storeexpert.ro/, pentru a descoperi o multime de tipuri de rafturi metalice, care in mod evident vor face fata cerintelor dvs.

Alegand sa folosit rafturi metalice in depozitul dvs., veti avea parte de o mai buna organizare in depozit, de o economie semnificativa de spatiu, si de multe alte avantaje.

0 Shares
You May Also Like