Care este cea mai buna metoda de a curăța oglinzile din baie

Care este cea mai buna metoda de a curăța oglinzile din baie?

0 Shares
0
0
0

Multe persoane isi sterg oglinda de la baie după un duș in speranta că aburul ar putea ajuta la curățarea acesteia. Cu toate acestea, de fiecare dată când faceți acest lucru, dupa uscarea, veti descoperiți o oglindă plină de dare.

În loc să căutați diferite sfaturi in legatura cu igienizarea corecta a oglinzii, noi va vom prezenta o metodă de curățare care vă va oferi rezultatele dorite: o oglindă fără urme!

Totusi, daca apelati la firma curatenie Cluj, veti avea cu siguranta o oglinda curata, insa totul va depinde si modul in care o intretineti. Ideal-Cleaning.ro este solutia ideala pentru curatenie in Campia-Turzii, Turda, Cluj-Napoca si zonele limitrofe!

Ce nu funcționează?

Nu stergeți oglinzile aburite cu un prosop după duș

Nu folositi ziare. In ciuda faptului ca multe gospodine recomanda utilizarea acestui material pentru a sterge surplusul de apa, trebuie sa tineti cont ca cerneala va lăsa în urmă reziduuri.

Nu folositi prosoape de hârtie deoarece aceastea lasă în urmă mici bucăți de reziduuri, făcând oglinda să arate prafuita

Nu utilizati unui produs de curățare general care nu este etichetat în mod specific ca produs de curățare a geamurilor.

firma curatenie Cluj

Lista instrumentelor de care aveți nevoie

O cârpă din microfibră

Detergent pentru sticlă (Puteti folosi și o soluție pe baza de oțet alb și apă, preparata de dumneavoastra)

Spirt

Tampon din bumbac

Cum să vă curățați oglinda de baie?

Înainte de a îndepărta orice urma de sapun, produse cosmetice sau amprente, mai intai trebuie sa îndepărtați murdăria si praful de pe suprafata. Turnati putin alcool pe tamponul din bumbac și începeti să curatati, folosind miscari circulare. Insistati asupra stropilor de pastă de dinți și a petelor de fixativ uscat de păr.

Folosind detergentul pentru sticlă (sau soluția pe baza de oțet), pulverizați direct pe oglinda. Este important să pulverizați mai putina substanta decat să pulverizați excesiv. Daca aplicati produse de curățare in exces, acestea se vor scurge spre baza oglinzii, ceea ce creează mai multa mizerie. De altfel, va trebui sa depuneti mai mult efort pentru a curata si aceste urme.

Luați cârpa din microfibră si împăturiți-o în două. Acum veți avea patru straturi de pânză curate pe care le puteti folosi cu incredere. Așezați pânza în colțul din stânga sus al oglinzii și glisați-o în colțul din dreapta sus. Apoi, îndreptați-vă înapoi în partea stângă a oglinzii, putin mai jos.

Repetați acest lucru până când ați ajuns la baza oglinzii. De altfel, puteti folosi si miscari usoare in zigzag pentru a curata complet suprafata.

Dupa ce ati curatat suprafata, uitati-va la oglinda din câteva unghiuri diferite, căutând urme, reziduuri sau resturi de murdărie. Dacă ati observat impuritatile, pulverizați o cantitate mică de soluție de curățare pe fiecare loc și ștergeți-o – faceți acest lucru rapid!

Cu această metodă de curățare, nu va mai trebui niciodată să vă faceți griji că veți avea vreodată dungi sau pete pe oglinzi! Totusi, daca mizeria nu poate fi inlaturata, indicat ar fi sa apelati la profesionisti.

Acestia vor folosi produse de calitate special concepute pentru suprafetele de sticla, iar rezultatele vor fi intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra.

0 Shares
You May Also Like