Care este avantajul castilor wireless?

Care este avantajul castilor wireless?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand trebuie decisa cumpararea unei perechi de casti, trebuie luate in calcul foarte multe lucruri. In cele din urma, se pune problema tipului de conexiune dintre casti si dispozitivul de redare, deoarece acest lucru nu trebuie neaparat facut printr-un cablu – alternativa fiind castile fara fir.

Principalele motive pentru castile fara fir care sunt conectate la MP3 player sau smartphone fara fir sau prin wireless sunt lipsa de cabluri enervante si libertatea de miscare semnificativ mai buna pe care aceasta o permite.

Situatia este complet diferita in ceea ce priveste castile cu fir: Fie acestea din urma sunt prea lungi, iar ascultatorul se incurca in cabluri- acest lucru se intampla in special pentru castile mici- sau firul este prea scurt, iar ascultatorul va trebui sa stea intr-o pozitie incomoda. In plus, exista o alta problema in acest sens: innodarea cablului.

Daca firul este infasurat (pentru transport, de exemplu), acesta trebuie mai intai sa fie descurcat sau chiar dezlegat; Exista, pe piata foarte multe modele de casti fara fir, un exemplu sunt casti SoundSport wireless. Acestea vin la un pret deosebit si pe langa acest lucru, modelul acestora cu varfuri din silicon, nu are cum sa dea gres.

Avantajul castilor fara fir este, fara indoiala , manipularea lor , niciun cablu nu restrictioneaza libertatea de miscare, nimic nu deranjeaza ascultatorul. Transportul este mai simplu , iar confortul este extrem de mare.

Transmiterea semnalului prin wireless este in prezent o tehnologie de ultima generatie. Avantajul este ca multe dispozitive pot fi conectate, deoarece aproape fiecare dispozitiv poate utiliza wireless-ul, iar unele casti pot fi conectate la mai multe dispozitive in acelasi timp.

Procesoarele digitale de semnal (DSP) incorporate permit integrarea si implementarea de noi tehnologii, cum ar fi aplicatia MIY personalizabila , care permite atat o analiza auditiva, cat si o adaptare personalizata bazata pe aceasta.

Castile wireless sunt foarte bune pentru lucrul casnic, deoarece in timpul gatitului sau al curateniei prin casa, libertatea miscarii ascultatorului este utila. Daca se va asculta muzica de pe computer, acesta va trebui plasat in centrul camerei, pentru a avea o receptie buna in toata inacperea. In functie de cat de departese afla televizorul, o conexiune prin cablu poate fi ridicol de ciudata la un moment dat. Cu un transmitator wireless, fiecare televizor fara aceasta functie poate fi actualizat si se va putea viziona filmul fara fir.

Atunci cand se va calatori cu mijloacele de transport in comun, este mult mai practic sa nu existe un cablu care sa atarne de casti. In acest mod, nu va exista niciun risc pentru ascultator, in a se incurca pe undeva. Datorita controlului prin wireless, nu trebuie scos telefonul mobil sau playerul MP 3 in timp ce ascultatorul va sta intr-un tramvai aglomerat.

Ascultarea muzicii fara fir este o binecuvantare in centrul de fitness sau in timpul jogging-ului. Un cablu se poate freca de imbracaminte in timpul miscarilor rapide (care nu pot fi evitate in timpul alergarii) si astfel pot provoca un sunet inconfortabil. Daca ascultatorul se afla in sala de gimnastica, cablul este adesea in cale si se poate incurca sau rupe.

0 Shares
You May Also Like