Cand poti ajunge cu iPhone-ul in service?

Cand poti ajunge cu iPhone-ul in service?

0 Shares
0
0
0

Momentul in care iti cumperi un smartphone, cu siguranta este unul plin de bucurie pentru tine, mai ales in conditiile in care reusesti sa iti cumperi terminalul la care ai visat de foarte mult timp.

Se stie faptul ca telefoanele marilor producatori precum Apple de exemplu, sunt de o calitate superioara, asa ca daca iti doresti un dispozitiv care sa aiba performante superioare, care sa aiba un design minunat, si pe care sa il folosesti mereu cu placere, va trebui sa iti indrepti atentia spre un model iPhone, de la acest brand.

Trebuie sa stii insa ca, asa cum telefoanele perfecte nu exinsta inca, nici terminalele iPhone nu sunt perfecte, asa ca indiferent de faptul ca ai un iPhone 4, sau ca ti-ai cumparat modelul iPhone 8 care tocmai ce a fost lansat, si este cel mai performant de pe piata, tot exista posibilitatea ca ele sa se defecteze si sa ajungi intr-un service iPhone.

Cel mai bine ar fi sa ajungi cu telefonul intr-un service iPhone, insa nu pentru o reparatie, ci pentru a-ti echipa telefonul cu accesoriile de protectie.

In acest fel, daca vei face o vizita intr-un service pentru acest lucru, si iti vei echipa display-ul cu un geam de protectie, sunt sanse mici sa mai fie nevoie sa iti duci telefonul la service in vederea unei reparatii iPhone, care consta intr-o inlocuire display iPhone.

Tocmai acesta este si motivul pentru care ajung cei mai multi utilizaori cu telefonul in service, pentru ca au nevoie de un display nou, pentru ca in urma unui soc mecanic, display-ul s-a spart.

Alti utilizatori, ajung cu telefonul in service, pentru ca datorita neglijentei, acesta a fost scapat in apa, si nu mai functioneaza.

Se stie faptul ca terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, sau iPhone 8 sunt rezistente la apa si la praf, insa totusi, acestea sunt rezistente la stropire, insa daca vor fi scufundate in apa, sansele ca ele sa se defecteze sunt foarte mari.

Alti utilizatori ajung cu terminalele iPhone in service, si se plang de faptul ca in momentul unei convorbiri telefonice, calitatea sunetului este foarte slaba. De foarte multe ori, acest lucru se datoreaza faptului ca telefonul a fost tinut intr-o zona cu mult praf, iar aceasta odata depus, a afectat microfonul si difuzorul telefonului.

Utilizatorul nu are cum sa remedieze problema in acest caz, insa odata ce isi duce terminalul la service, expertii de acolo vor efectua o reparatie de inlocuire difuzor, si totul va fi in regula.

Poti sa ajungi cu terminalul iPhone in service si pentru o problema software, care consta in decodarea telefonului, daca acesta este blocat intr-o anumita retea, iar tu vrei sa folosesti o cartela intr-o alta retea.

Ei bine, dupa cum se poate observa, sunt mai multe situatii in care tu ca si utilizator poti ajunge cu terminalul iPhone intr-un service gsm. Pot sa fie si situatii mai putin grave, cum ar fi achizitionarea accesoriilor sau decodarea, dar si situatii neplacute, cum ar fi anumite reparatii de care are nevoie telefonul.

 

0 Shares
You May Also Like