Cand poate ajunge un dispozitiv iPhone 8 in service?

Cand poate ajunge un dispozitiv iPhone 8 in service?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand au nevoie de un smartphone nou, foarte multe persoane isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, care dupa cum cu totii stim, sunt cele mai performante sau printre cele mai performante de pe piata.

In aceasta perioada, foarte multe persoane isi doresc un model iPhone 8, care dispune de specificatii tehnice cu adevarat impresionante, si care are un aspect de nota 10.

Cu toate acestae insa, chiar si aceste dispozitive pot ajunge mai devreme sau mai tarziu intr-un service gsm, iar in urmatoarele randuri vom descoperi cateva situatii in care aceste telefoane pot ajunge pe mana expertilor de la service.

Fireste, cele mai simple situatii sunt cele in care utilizatorii merg in service cu terminalele iPhone 8 pentru a-si echipa telefoanele cu accesorii de protectie precum o folie de protectie ecran sau o carcasa iPhone. Altii merg in service pentru o eventuala inlocuire geam iPhone 8, din cauza unei cazaturi suferite de telefon. Altii care nu au telefonul protejat, pot avea nevoie de o inlocuire display iPhone 8.

Exista insa si situatii in care telefoanele sunt foarte bine protejate, si cu toate acestea ajung in service. Iata cateva exemple:

Blocarea telefonului

Daca ecranul iPhone 8 se blocheaza brusc si nu il puteti dezgheta apasand butonul de pornire, va trebui sa efectuati o resetare hard. Pentru a face acest lucru, apasati butonul de volum sus si eliberati, apasati butonul de reducere a volumului si eliberati, apoi tineti apasat butonul de alimentare timp de aproximativ 5-10 secunde.

In cazul in care efectuati si aceasta procedura iar telefonul nu isi revine, atunci cel mai indicat este sa trimiteti telefonul in service, iar specialistii in reparatii iPhone se vor ocupa de remedierea problemei.

Blocarea telefonului datorita actualizarii setarilor iCloud

Daca iPhone 8 sau iPhone 8 Plus se blocheaza prin actualizarea setarilor iCloud, veti dori sa tineti apasat butonul de pornire si reducerea volumului si sa asteptati ca dispozitivul sa se reporneasca. Dupa ce reporneste, incercati din nou procesul.

Daca intalniti problemele de restaurare iCloud, creati o copie de rezerva locala pe computerul dvs. si apoi restaurati copia de rezerva pe iPhone 8. Aceasta solutie a functionat pentru multi utilizatori, si este posibil sa functioneze si pentru dvs.

Daca nu reusiti sa obtineti backupul datelor vechi ale iPhone-ului, cu siguranta nu ar fi o idee rea aceea de a va duce dispozitivul in service, acolo unde specialistii vor reusi sa va deblocheze telefonul.

Umflarea bateriei

Cu o asemenea problema s-au confruntat mai multi utilizatori de iPhone 8 din toate colturile lumii, si din pacate oricat de mult v-ati dori acest lucru, nu puteti remedia problema pe cont propriu, acasa. In acest caz, daca telefonul se afla in perioada de garantie, il puteti duce la magazin, si asteptati sa vedeti ce se intampla. Poate va fi inlocuita bateria, poate veti primi alt telefon. In cazul in care telefonul nu se afla insa in perioada de garantie, atunci cel mai probabil va fi necesar sa suportati din propriul buzunar costurile bateriei iPhone 8, iar o asemenea problema se rezolva intr-un service gsm.

Asadar, se poate vedea foarte clar faptul ca pana si cele mai performante smartphone-uri, care au preturi piperate, pot intampina diferite probleme de functionare, si pot necesita o reparatie intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like