Cand iti poti amaneta masina?

Cand iti poti amaneta masina?

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre, sunt o multime de persoane care se confrunta cu probleme de ordin financiar, asa ca aceste persoane in mod evident vor face tot ce le sta in putinta pentru a face rost cat mai rapid de banii de care au nevoie, pentru a-si rezolva toate problemele.

In conditiile in care suma de bani nu este una foarte mare, posibilitatile de imprumut sunt mai mari, insa in conditiile in care este nevoie de o suma mare sau foarte mare de bani, posibilitatile de imprumut scad din ce in ce mai mult. Cu cat suma de bani este mai mare, cu atat posibilitatile de imprumut scad mai mult.

Pentru cei care au nevoie de o suma de bani mare sau foarte mare, o solutie foarte eficienta ar fi aceea de a se gandi serios sa obtina suma de bani dorita de la o casa de amanet.

In mod evident sunt persoane care nu privesc cu mare incredere aceste solutii de imprumut, insa toti cei care isi respecta contractul de amanet, si isi achita datoria, isi recupereaza bunurile amanetate.

Asadar, toti cei care au de gand sa obtina o suma mare cu imprumut, pot apela la o casa de amanet pentru obtinerea banilor, iar pentru asta, ei vor putea sa gireze cu autoturismul personal, pentru ca mai nou, mai multe case de amanet ofera si imprumuturi de genul amanet auto.

Aceasta solutie poate sa fie extrem de eficienta, mai ales pentru cei care sunt siguri de faptul ca in scurt timp isi vor reglementa situatia financiara, si isi vor achita fara probleme datoria.

Asadar, pentru a-si amaneta masina, toti cei care au nevoie de bani, trebuie ca mai intai de toate sa se prezinte la sediul de amanet, avand asupra lor cartea de identitate, cheile masinii, dar si documentele acesteia.

Privind documentele masinii, acestea sunt cartea de identitate a acesteia si certificatul de inmatriculare. Sunt si persoane care isi doresc amanetarea autoturismelor care apartin firmelor lor, asa ca pe langa aceste documente, vor mai trebui sa prezinte si o copie dupa certificatul de inregistrare al firmei, in Registrul Comertului.

Odata prezentate toate aceste documente, se va trece la urmatoarea etapa, si anume la evaluarea autoturismului amanetat, iar in conditiile in care clientul considera ca primeste suma de bani corecta in schimbul masinii, se va putea incheia contractul de amanet intre el si casa de amanet.

In respectivul contract, va fi mentionata suma de bani imprumutata, si data de la care este valabil, dar si data la care expira contractul de amanet, insa un asemenea contract de regula este valabil pentru o perioada de 30 de zile.

In cazul in care insa, clientul casei de amanet, are posibilitatea de a achita mult mai repede datoria, acest lucru este posibil, iar mai mult decat atat, se va recalcula si comisionul, pentru a nu plati comision pe toate cele 30 de zile, daca el de exemplu si-a achitat datoria in 10 zile.

Mai trebuie mentionat faptul ca in cazul in care acesta nu are posibilitatea sa isi achite la timp datoria, contractul de amanet va putea fi prelungit, insa deasemenea se va recalcula comisionul.

0 Shares
You May Also Like