Bucura-te de confort la volan cu ajutorul navigatiei auto

0 Shares
0
0
0

Sistemele de navigatie au devenit tot mai performante, iar tehnologia a permis instalarea lor si pe masini care nu dispun de acestea. O navigatie potrivita pentru modelul autoturismului tau iti poate fi de mare ajutor atunci când conduci, dar si când vrei sa te relaxezi in parcare. Discutam mai jos despre beneficiile unui astfel de sistem. Bucura-te de confort la volan cu ajutorul navigatiei auto!

Chiar daca masina ta nu dispune de o navigatie din fabrica, aceasta poate fi instalata cu usurinta, rapid si fara modificari. Daca alegi navigatia potrivita, aceasta se va incadra perfect in bord si nu vor fi necesare modificari la instalatia electrica sau la habitaclu. Pur si simplu se inlocuieste sectiunea bordului cu navigatia.

Pentru a alege sistemul potrivit pentru masina ta, tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul navigatiiandroid.ro. Magazinul online dispune de o gama larga de navigatii, de unde poti selecta marca si modelul masinii tale. Mai apoi iti va fi afisata o lista doar cu modelele corespunzatoare pentru autoturismul tau. Daca vrei sa optezi pentru ceva si mai performant, o navigatie Android este alegerea perfecta!

De ce sa achizitionezi o navigatie Android?

Aceste sisteme complete si eficiente pentru masina ta iti sunt de mare ajutor in trafic si nu numai. Navigatiile Android pot fi utilizate la fel ca si telefonul, ba chiar in plus, fara sa iti fie teama de amenzile pentru folosirea acestuia. Mai mult decât atât, folosind navigatia vei fi mai atent la drum, fara sa pui in pericol siguranta ta sau a celorlalti participanti in trafic.

Navigatiile de acest tip dispun de sistemul de operare Android, insa pot fi conectate la orice tip de telefon. Prin functia Wi-Fi, Bluetooth sau MirrorLink, sistemul poate fi conectat la telefonul tau si ulterior poti face acelasi lucru ca si pe acesta.

Ai posibilitatea de a descarca orice aplicatie de GPS este pe placul tau, din Google Play, alaturi de alte aplicatii de streaming, muzica sau retele sociale. Atunci când te-ai decis sa iei o pauza de la condus, te poti relaxa in parcare si viziona serialul preferat pe Netflix, HBO GO sau poti vizualiza videoclipurile in trending de pe YouTube.

Comanda orice navigatie si primesti cadou o camera de marsarier!

Magazinul online navigatiiandroid.ro vine cu o oferta excelenta pentru toti soferii! La fiecare navigatie comandata, fie ca este o navigatie Android sau una universala, vei primi cadou o camera de marsarier. Aceasta iti va fi foarte utila atunci când parchezi in locuri greu accesibile.

In momentul in care schimbatorul de viteze intra in marsarier, ecranul navigatiei va afisa imagini cu ce este in spatele masinii. Vei vizualiza complet totul din spate, fara sa ai vreo problema la parcare. De asemenea, se vor observa si alte obstacole, precum si copii sau animale care pot trece prin spatele masinii.

Descopera oferta de navigatii Android si alege-o pe cea potrivita pentru autoturismul tau! Selecteaza marca si modelul masinii, apoi opteaza pentru tipul de navigatie dorit.

0 Shares
You May Also Like