Branduri de succes ale ochelarilor

0 Shares
0
0
0

Ochelarii sunt importanti, fie ca vorbim despre cei de vedere, fie ca ne referim la cei de soare. Ultimii protejeaza ochii impotriva razelor daunatoare ale soarelui, iar cei de vedere ajuta omul sa vada mai bine, mai clar. Daca studiem niste ochelari de vedere barbati sau ochelari pentru femei, putem sa vedem ca sunt anumite preferinte care au depasit si trecut testul timpului.

De asemenea acelasi lucru se intampla si in cazul in care cercetam ochelarii de soare. Dintre aceste branduri care s-au mentinut in prim plan de-a lungul anilor, se pot aminti firmele Ray Ban, Police, Polaroid. Ele sunt in totul preferintelor, iar numele lor duce automat cu gandul la anumite caracteristici speciale. Iata cateva informatii despre brandurile de succes:

  1. Ray Ban

Ray Ban este un brand care are doua modele cunoscute in intrega lume. Primul dintre acestea se numeste Aviator, iar denumirea sa vine de la faptul ca ochelarii au fost folositi si conceputi pentru pilotii de avioane din timpul razboiului in anul 1937.

Acestia ajutau pilotii sa nu aiba probleme cu lumina puternica a cerului, norilor, albastrul si albul stralucitor fiind indepartate cu ajutorul unor lentile verzi si a unei tehnologii specifice.

Prima data cand au fost construiti au fost cu rame de plastic. Ei au ramas in istorie, fiind purtati de celebritati, iar acum o forma clasica. Cea de-a doua forma specifica firmei Ray Ban este cea numita Wayferer, care a aparut in anul 1956. Este si in zilele noastre o forma cunoscuta si dorita.

  1. Police

Aceasta firma a inceput sa vanda in anul 1978, cand fratii De Rigo au fondat Charme Lunettes. Este o firma italiana de renume, in prezent comercializand si ceasuri, bijuterii, parfumuri, etc.

Forma ochelarilor este specifica, cei cunoscuti fiind stil Aviator, precum cei ai firmei mai sus mentionata. Ochelarii Police sunt asociati cu imaginea dura si senzuala a politistilor imbracati in uniforma si care poarta acesti ochelari. Nume mari au reprezentat firma facand reclama produselor lor.

  1. Polaroid

In 1929 s-a inventat prima data lentila polarizata. De aceea aceasta firma este cunoscuta in intreaga lume pentru ceea ce a daruit. In momentul actual firmele diverse folosesc tehnologie asemanatoare, insa ei au fost primii care au inventat-o. Edwin Land este cel care a facut inventia si a fondat firma in 1937 in Cambridge.

In timpul razboiului sumele de bani ale firmei s-au inmultit, firma colaborand chiar in ceea ce priveste echipament militar ce avea la baza ajutarea aeronavelor sa se ridice la orizont, un dispozitiv care sa ii ajute sa vada noaptea cu infrarosu in intuneric, lentile speciale si ochelari. In prezent oricine stie numele acestor ochelari si le cunoaste faima deosebita.

Brandurile de renume ale ochelarilor au fost si sunt initiate acum mult timp, bazandu-se pe cercetari si inventii importante. Si-au pastrat calitatile lor pana in prezent si sunt iubite de oameni pana in momentul actual. Lensa ofera ochelari de vedere si ochelari de soare intr-o gama diversa de variante. Pentru a putea accesa site-ul intrati aici: https://lensa.ro.

0 Shares
You May Also Like