Avantajele transformarii casei tale intr-o casa inteligenta

0 Shares
0
0
0

Pentru a va transforma casa intr-o casa inteligenta, aveti nevoie doar de doua elemente: o interfata buna, capabila sa controleze totul si o conexiune puternica la Internetcare garanteaza o buna functionare a sistemului.

Desi poate suna ca science fiction si ati putea crede ca transformarea este complicata, realitatea este ca nu este, obisnuirea cu o casa inteligenta este mai usoara decat pare. De fapt, in cateva zile veti fi atat de adaptati incat nu veti dori sa schimbati avantajele pe care vi le ofera degeaba.

Singurul lucru care va va lua mai mult timp, este sa descoperiti toate beneficiile sale, deoarece, in fiecare zi, noi functii sunt incorporate, astfel incat casa voastra inteligenta sa aiba din ce in ce mai multe posibilitati.

Pentru a va face o idee si a incepe sa vedeti toate optiunile pe care vi le ofera aceste tehnici, va prezentam cateva dintre avantajele transformarii casei intr-o casa inteligenta. Intra pe Smart Home Salus si vezi care sunt cele mai importante avantaje ale acestora.

#1. Controlati mai bine cheltuielile cu energia

Puteti stinge luminile pe care le-ati uitat acasa, puteti programa masina de spalat vase sau puteti face incalzirea sa inceapa sa functioneze inainte de a ajunge acasa, doar apasand comenzile corespunzatoare de pe telefonul mobil.

Acest lucru va va ajuta sa economisiti energie, deoarece puteti inchide totul in acest moment,daca schimbati planurile si, in cele din urma, nu va intoarceti acasa, va trebui doar sa dati o noua comanda pentru a opri incalzirea, fara sa va faceti griji pentru nimic altceva.

Dar automatizarea casei functioneaza si atunci cand sunteti acasa, de exemplu, cu detectoare de prezenta, acestea vor face luminile sa se aprinda atunci cand intrati intr-o camera si sa se opreasca atunci cand plecati, astfel incat sa nu uitati niciodata sa apasati comutatorul din nou.

#2. Locuinte mai sigure

Detectoarele de prezenta va pot avertiza daca cineva incearca sa va acceseze casa, gradina si chiar daca incearca sa introduca o cheie in incuietoare. Datorita camerelor de luat vederi, veti putea vedea cine este acolo si veti obtine imagini in cazul in care este un strain care incearca sa intre. Cu aceasta metoda veti putea notifica rapid politia si identifica intrusii.

Dar daca nu doriti sa fiti constienti de casa dvs. tot timpul, contrata un serviciu de supraveghere si casa ta va fi controlata atunci cand nu sunteti sau cand dormiti,in acest fel, veti avea intotdeauna securitatea ca nimeni nu incearca sa intre in casa dvs.

#3. O casa adaptata pentru tine

Ceea ce pentru tine este un confort, ar fi aprinderea luminii fara a se apropia de comutator, pentru o alta persoana cu mobilitate redusa, poate fi un element cheie pentru a va imbunatati viata.  Cum ar fi sa dau un telefon nemarcat sau sa caut pe ordinea de zi, ceva foarte complicat pentru persoanele care sufera de boli precum Parkinson.

Adaptarea casei la nevoile fiecarei persoane care locuieste in ea, este esentiala pentru ca locuinta ta sa devina o casa confortabila, placuta si complet personalizata. Acest aspect este posibil in casele inteligente,face o mare diferenta pentru multi oameni,in special pentru cei carora automatizarea locuintei este mai mult decat un lux sau un confort.

 

 

0 Shares
You May Also Like